GPTW

 

Integrata on yksi
Suomen parhaista työpaikoista 2017

Onneks ollaan jo meillä töissä!
Integrata on nimittäin tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista 2017. Sijoituksemme pienten yritysten (20–49 työntekijää) sarjassa Great Place to Work® Finlandin Suomen Parhaat Työpaikat 2017 -tutkimuksessa on kuudes (6).
 
Olemme tiimi. Meille palkataan vain integratalaisia. Johto luo linjat ja tarjoilee huonot vitsit, mutta vain työntekijät tekevät talon tunnelmasta ja tavoista totta. Olemme olemassa, koska niin moni asiakas ansaitsee parempaa palvelua. Meillä on sosiaalinen vastuu työntekijöistämme. Pidämme omistamme huolta.
 
Integrata perustettiin vuonna 2008 voimakkaan v-tutuksen* raunioille keskisuuren kaupungin kaljakuppilassa ja yhdellä ylimääräisellä puhelinsoitolla. Perustajakolmikon siihenastisessa työelämässä kokeman, voimakkaan harmituksen tunteen siivittämänä tuosta hetkestä lähtien Integratassa päätettiin toteuttaa yllä mainitut  usein sanahelinän tasolle jäävät – tavoitteet myös ihan oikeasti.
 
Suomen Parhaat Työpaikat 2017 -tutkimuksen tulos on seurausta siitä, että olemme siinä onnistuneet. Olemme palkanneet hyviä tyyppejä ja onnistuneet tavoitteessamme olla aidosti välittävä työnantaja sekä hyvä kumppani myös asiakkaillemme.
 
Kaikesta käy kuitenkin eniten kiittäminen integratalaisia.
 
Kiitos.
 
* Alatyylinen, erittäin laajalti levinnyt puhekielen sana, joka viittaa syvään harmitukseen.
** Integratan tiimiä kuvaava käsite sekä tunniste mm. sosiaalisessa mediassa.
 
Ps. Jos sua ottaa päähän, hae säkin meille töihin!
 

REKRYTOINTI

 

 


   

Me olemme Integrata