JOHTAMINEN PALVELUNA

Yksilöllistä johtamispalvelua jatkuvana vuoropuheluna

Johtaminen palveluna

 

 

Jokainen esimies joutuu työssään pohtimaan, kuinka auttaa työntekijöitään kehittymään ja millaisia haasteita he kohtaavat. Olemme ratkaisseet johtamistyön ongelmat tekemällä Vincitin esimerkillä johtamisesta palvelua. LaaS on uuden ajan verkkopohjainen palvelu – älykäs itsensäjohtamisen alusta – joka tukee sekä yksilön että organisaation kehittymistä tässä ajassa.

Työntekijät ovat kaikki yksilöllisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa. Miten kaikkien erilaisiin tarpeisiin voidaan edes vastata? Pitämällä kaikille kehityskeskustelu kerran vuodessa? Ei kaikilta nyt voi erikseenkään kysyä, millaista johtamista he tarvitsevat. Vai voiko sittenkin?

Ongelma on yrityksissä tuttu: miten mahdollistetaan, että työntekijät pystyvät saavuttamaan työnsä tavoitteet ja sitä kautta yrityksen tavoitteet. Monesti myös halutaan helpottaa työntekijöiden itsensä johtamista sekä tarjota oikea-aikaisesta tukea.

Vincit tunnetaan sekä ohjelmistotalona ja Euroopan parhaana työpaikkana. Vincitin johtamisfilosofia huomioi kunkin työntekijän yksilönä. Tämän ajattelun pohjalta on syntynyt Vincit LaaS -verkkopalvelu, jonka fokuksessa ovat yksilölliset tarpeet ja tuloksellisuus. Integrata on ollut mukana pilotoimassa palvelua ja nyt tarjoamme uuden ajan johtamispalvelua asiakkaillemme.

Johto ja HR hyötyvät palvelusta, kun he saavat keskittyä tuottamaan laadukkaasti niitä palveluita, joita henkilöstö tavoitteidensa saavuttamiseksi tarvitsee. Tällöin myös yrityksen tavoitteiden saavuttaminen helpottuu. Esimies hyötyy puolestaan palvelusta, kun hän voi kuulla ja auttaa työntekijöitään/asiantuntijoitaan/alaisiaan niin kuin työntekijät itse haluavat ja tarjota juuri sellaista tukea, kuin he tarvitsevat. Hän voi myös tarjota johtamispalveluitaan niille, jotka niitä sillä hetkellä tarvitsevat. Lisäksi esimies ei ole yksin vastuussa johtamisesta, vaan palvelun voi tarjota myös oman talon asiantuntija, yhteistyökumppani tai joku muu sovittu taho.

UUDEN AJAN JOHTAMISPALVELUA

Tarjoamme yhteistyössä Vincitin kanssa uuden ajan johtamispalvelua sekä sen käyttöönottoja. Vincit LaaS on alun perin kehitetty Vincitin omiin tarpeisiin. Integrata on hyödyntänyt LaaSia osana omaa johtamistaan jo puolen vuoden ajan. Olemme vakuuttuneet ratkaisun olevan niin mainio, että haluamme tarjota sitä myös teille.

Käyttöönotossa tarjoamme LaaS-verkkopalvelualustan, luomme kanssanne teille sopivat ja tarpeelliset johtamispalvelut ja määrittelemme, ketkä palveluja henkilöstölle tuottavat. Pitkä taustamme henkilöstöhallinnon, työajanhallinnan, matka- ja kuluhallinnan, palkkapalveluiden sekä konsultoinnin puolella varmistaa, että meillä on laaja näkemys niin työntekijän kuin esimiestenkin haasteista työsuhteen aikana. Tarjoamme myös HR-palveluja osana LaaS-ratkaisua. Henkilöstö ja esimiehet voivat tilata sovitut palvelut myös suoraan meiltä työkalun avulla.

Mikäli olet kiinnostunut näkemään LaaSin käytännön toimissa ja keskustelemaan sen tarjoamista mahdollisuuksista teille, voit olla yhteyksissä Riku Heinoseen (riku.heinonen@integrata.fi, 040 593 0609) tai Rami Setälään (rami.setala@intgrata.fi, 040 849 7947).

TUTUSTU LISÄÄ PALVELEVAAN JOHTAMISEEN

Palvelevan johtamisen malli on ollut yksi iso elementti siihen, että Integrata on Suomen paras työpaikka. Lue blogistamme lisää vinkkejä voittavan yrityskulttuurin mahdollistamiseen.

Katso myös Vincitin video palvelevasta johtamisesta:

  • Kirjaudu sisään LaaS-verkkopalveluun
  • Palvelun etusivulla voit joko asettaa itsellesi tavoitteita tai siirtyä tarkastelemaan johtamispalveluita, joita mahdollisesti tarvitset
  • Palvelu ehdottaa tavoitteidesi saavuttamiseksi sopivia palveluita esimerkiksi päivittäisen arjen tukemiseen, työyhteisön kehittämiseen, omaan urakehitykseen tai tiimin tukemiseen
  • Kun sopiva tarjolla oleva palvelu on löytynyt, valitset, kuka palvelun tarjoaa
  • Saat kyseisen palvelun
  • Annat palautetta, miten palvelu toimi
  • Toista tarvittaessa kohdasta 1., kehity ja saavutat tavoitteesi.