MATKAN VARRELTA

Ajankohtaista

R&A-ratkaisu nyt tulilla

Osana Integratan asiakasymmärrystä ja halua ratkaista asiakkaan ongelmat, olemme pystyttäneet oman HR raportointi ja analytiikka -palvelun (R&A). 
 
R&A:n lähtökohtana on muuttaa organisaation tärkeimmän kilpailutekijän – henkilöstön – arvoa numeeriseen muotoon. Koska kaikkihan me tiedämme jo, että henkilöstöön sisältyvää potentiaalia tulisi hyödyntää mahdollisimman hyvin. Siirtyä arvailusta tietämiseen.
 
Palkka- ja HR-järjestelmälähtöisen raportoinnin automatisoinnin peruspaketin lisäksi haluamme mahdollisuuksien mukaan rikastaa ja jalostaa HR-raportointikokonaisuutta myös muista järjestelmistä, esimerkiksi taloudesta saatavilla tiedoilla. Tällöin pääsemme syvemmälle datan tulkintaan ja ennusteisiin, jolloin tietoa voidaan hyödyntää henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan päätöksenteon tukena. Ratkaisu tarjoaa kykyä tulkita dataa innovatiivisemmin ja tehdä tätä kautta parempia päätöksiä. Samalla polulla olemme kulkeneet myös itse ja nyt ratkaisu on asiakkaidemme saatavilla.
 
R&A raportointiratkaisun oma ”hillopurkki” (= IT-kielellä tietokanta) kokoaa raportoitavan datan eri tietolähteistä. Hillopurkissa data validoidaan ja muokataan raportoitavaan muotoon asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Varsinainen HR-raportointi tuotetaan Microsoftin PowerBI -työkalulla selainpohjaiseen käyttöliittymään. Jos teillä kuitenkin on käytössä jokin muu raportointityökalu, ei hätää, olemme varautuneet. Tarkoituksena ei ole sitoutua vain yhteen työkaluun. Monessa organisaatiossa on myös varmasti käynnissä erilaisia BI-projekteja. Autamme mielellämme näissäkin henkilöstöhallinnon näkökulmasta.
 
Heräsitkö? Keskustelemme mieluusti lisää aiheesta, kahvin kanssa tai ilman. Järjestämme maaliskuussa myös aamiaistilaisuuden HR raportoinnista ja analytiikasta. Siellä viimeistään synkät paahdot – Stay tuned!
 
Lisätietoja antaa raportointihahmo Mikko Kulmala, 050 365 0667, mikko.kulmala@integrata.fi