FAQ eli UKK johtamispalvelumuotoilijan rekrytoinnista

Julkaisemamme pesti johtamispalvelumuotoilijana on saanut aikaan upeita keskusteluita tehtävästä ja ratkaisun tulevaisuudesta hakijoiden kanssa. Jotta kaikki olisivat samalla viivalla prosessissa, julkaisemme tässä kohtaa pienen FAQ:n eniten hakijoita mietityttäneistä kysymyksistä.

Millainen tausta tekijällä pitäisi olla?

Tiesimme jo ilmoitusta julkistaessamme, että tähän varmaan tulee hakijoita todella monella eri työelämätarinalla. Tärkeintä taustassa on, että se on antanut valmiudet työskennellä asiakasyritysten johdon kanssa sekä viitekehyksen johtamisen kehittämisestä.

Toisena puolena vaaditaan vankat viestintätaidot, jotka voivat myös olla todella monella tavalla hankittuja esim. johtajana, myyjänä, konsulttina tai kehittämisasiantuntijana. Viestintätaitoja tarvitaan myynnissä, projekteissa, asiakkuuksien kehittämisessä sekä toimimisessa osana meidän omaa tiimiä.

Miten työ jakautuu myynnin ja toteutuksen välillä?

Olemme rakentamassa ratkaisun ympärille tiimiä, joten työnkuvasta on hyvä puhua erikseen lähitulevaisuudessa ja kauempana tulevaisuudessa. Ensimmäisellä täysipäiväisellä tiimiläisellä tulee olemaan ratkaiseva merkitys menestyksen ja asiakasonnellisuuden luomisessa. Palvelu sijoittuu meillä osaksi HR-tiimiä, joten osaamista ja puitteita on jo ympärillä valmiina kasvualustana tälle ratkaisulle.

Alkuun päätyö on hankkia asiakkaita, kehittää ratkaisua edelleen ja toteuttaa projekteja yhdessä meidän tai Vincitin asiantuntijoiden kanssa. Veikkauksemme on, että osa projekteista on enemmän asiakkaan tukemista palveluiden muotoilussa ja osa on sitten asiakkaiden syvällisempää tukemista johtamisen muutoksessa.

Pitkällä tähtäimellä tiimi rakentuu ehkä kuten muissakin ratkaisuissa siten, että osa tekijöistä painottuu enemmän myyntiin ja myynnin tukeen toisten panostaessa enemmän projekteihin ja asiakkuuksiin.

Millainen on suhteemme Vincitiin?

Ei olla enää kuherruskuukaudessa, mutta seurustelun alkuvaihetta tämä vielä on. Olemme pilotoineet LaaS:ia noin puolen vuoden ajan ja siinä matkalla tutustuneet paremmin.

Me myymme, toteutamme ja tuemme ihan täysillä erilaisia asiakascaseja, erityisesti pk-asiakkuuksia. Olemme näissä hommissa Vincitin kanssa toistemme tukena.

Ratkaisun omistaa ja sen kehitystyöstä vastuun kantaa Vincit ja yhdessä me lyömme isot paukut siihen, että siitä tulee parempi ja se tuottaa asiakasyrityksiin hyvää johtamista.

Tässä tehtävässä saa varmasti vastuuta myös tämän kumppanuussuhteen hoitamisesta.

Rami Setälä
040 849 7947

Vinkkejä ja viisauksia HR:n hiekkalaatikolta: tilaa Integratan uutiskirje!