Asiantunteva henkilöstöhallinnon konsultointi

Kehittämiseen, hankintaan ja projektijohtoon

Konsultointi

 

Asiakaslähtöistä asiantuntijapalvelua

Tarjoamme asiantuntemustamme myös konsultoinnin kirjona. Olemme oman alamme kiistattomia ammattilaisia ja tuotamme tarpeisiinne ensiluokkaista konsultointipalvelua kehittämisen, tietojärjestelmien hankinnan ja projektijohtamisen saralla.


Prosessi- ja tietojärjestelmäkonsultointi

Prosessi- ja tietojärjestelmäkonsultointipalvelumme kehittää ja muotoilee yrityksesi prosessit. Prosesseihin ja tietojärjestelmiin liittyvät asiantuntijapalvelumme sisältävät asiakkaan tarpeista riippuen kartoitukset, kehityskonsultoinnin, projektien läpiviennin sekä prosessien ja toiminnan kehittämisen. Konsulttia ei saa kotiinviemisiksi, mutta muutoin olemme aina apunasi.


Tietojärjestelmien hankinta

Autamme tarvittaessa myös tietojärjestelmien valinnassa ja hankinnassa järjestelmäriippumattomasti. Asiantuntijoillamme on kokemusta lähes kaikista Suomessa käytössä olevista nykyaikaisista henkilöstötietojärjestelmistä. Asiakkaan prosesseihin tutustumalla saadaan ensin kuva nykytilasta, jonka jälkeen pystymme tekemään ehdotuksen kohdeyritykseen sopivasta tietojärjestelmästä.

Asiantuntemuksemme perustuu siis järjestelmien sekä prosessien läpikotaiseen tuntemukseen – tietotaitoon, jonka avulla muotoilemme prosessit järjestelmien ympärillä vastaamaan asiakkaan tarvetta ja todellista tarkoitusta.


Projektijohto

Projektin onnistunut läpivienti kaipaa kylkeensä kokeneen, päämäärätietoisen ja objektiivisen projektipäällikön. Mikäli organisaatiostanne ei löydy edellä mainitun kaltaista resurssia ja rekrytointirumbaan ryhtyminen on kuin kilo kiviä taskussa, on syytä harkita ammattitaitoisen projektipäällikön palkkaamista ulkopuoliselta palveluntarjoajalta.

Projektipäälliköillämme on useiden vuosien kokemus eri laatuisten ja kokoisten projektien läpiviennistä mitä erilaisimmissa yritysympäristöissä. Riippumattoman projektijohtajan palkkaaminen säästää resursseja sekä tuo tarvittavaa näkemystä ja asiantuntemusta projektin onnistuneeseen läpivientiin.
 

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää, mitä etuja konsultointipalvelumme tuottaa yrityksellesi!

 

Integrata konsultointi