HR-konsultointi

Asiantuntijamme astuu arkeesi aidosti, kartoittaen kanssasi älykkäät tavat toimia, tarpeelliset teknologiat ja järkevät järjestelmät. Tunneälykäs HR-konsultointi auttaa joustavasti siellä missä apua tarvitaan.

Integrata – Konsultointi tuo asiantuntijat arkeesi

Hyödynnä HR-konsultointia

01

Muutoksia HR-tiimissä

Tapahtuiko HR-tiimissä yllättävä muutos? Puuttuuko pätevä osaaja? HR-konsultointi tuo nopean avun sinne missä sitä tarvitaan. Jatkuva palvelu tai tilapäisapu tiimiin.

02

Muutos- ja kehityshankkeet

Kehityskohteena HR-prosessit, työaika- tai palkkaprosessit, vai näiden yhdistelmä? Asiantuntijamme pitävät projektin hallussa.

03

Tieto näkyväksi

Organisaation piilevä tieto näkyväksi ja hyötykäyttöön. Tiedon jakamisen ja yhteistyön parantaminen. Läpinäkyvyys ja selkeys kaikkiin henkilöstötoimintoihin.

04

Kokonaiskuvan kirkastus

Asiantuntijamme auttavat luomaan selkeät toimintamallit ja suunnitelmat, jotka ohjaavat päivittäistä toimintaa ja pitkän aikavälin strategista suunnittelua.

05

Automaatiot avuksi

Järki järjestelmiin ja toisteiset tehtävät pois tieltä. Kartoitamme aukot automaatioissa ja autamme sujuvoittamaan prosessit.

06

HR:n ulkoistaminen

Ulkoista HR huolettomasti. Kartoitamme tarpeet ja sopivat ratkaisut älykkääseen henkilöstöhallintoon.

Varaa HR-kartoitus ja aloitetaan heti

Personoitu HR-kartoitus auttaa tunnistamaan pulmapaikat ja asettamaan askelmerkit kohti älykkäämpää henkilöstöhallintoa. Kartoituksessa perehdytään organisaation nykytilanteeseen, tarpeisiin ja tavoitteisiin. Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka voimme olla avuksi.

”Asiakas ei aina ehkä itse ymmärrä, mitä tarvitsee, ja tässä Integrata voi auttaa.”

Maija Westerlund

CPO, DB Schenker

HR-konsultointi paljastaa parhaat käytännöt

01

Selkeä suunta

Seis säätämiselle. HR-prosessikartoitus auttaa hahmottamaan henkilöstöhallinnon tilan ja kehittämistarpeet, mahdollistaen strategisen päätöksenteon ja pitkän aikavälin suunnittelun.

02

HR:n roolin kirkastaminen​

HR valjastetaan vaikuttavaksi osaksi liiketoiminnan menestystä varmistamalla, että HR-toiminta on linjassa yrityksen strategian kanssa ja tukee organisaation menestystä.

03

Tulevaisuuden teknologiat

Kuormittavan käsityön karsiminen automaatiota ja teknologiaa hyödyntämällä. HR-järjestelmäkartoitus auttaa tunnistamaan järjestelmien vahvuudet, puutteet ja kehitysmahdollisuudet.

04

Neutraali näkökulma

Ulkopuolinen HR-konsultointi varmistaa, että henkilöstökäytännöt ovat oikeudenmukaisia ja tasalaatuisia, edistäen reilua ja yhtenäistä kohtelua kaikille työntekijöille.

Kerro tarpeesi – varaa tapaaminen

Onko aihe ajankohtainen? Kaipaatko HR-prosessikartoitusta tai apua muutosprojektin läpivientiin? Voit varata ohesta ajan suoraan asiantuntijalle ja kertoa tarpeesi.