HumHum HR: Palkkojen hyväksyntä – Ohjeet asiakkaalle

Kehitämme palkkojen maksatusprosessia ja teemme siitä entistä sujuvamman ja tietoturvallisemman. Tällä sivulla on ohjeet sovelluksemme sujuvaan käyttöönottoon. Katsothan myös demovideon käytöstä.

HumHum HR selainsovellus

HumHum HR on Integratan kehittämä sovellus palkkojen tarkistukseen ja hyväksyntään. Sovelluksella sujuvoitetaan maksatusten tarkistamista ja hyväksyntää sekä parannetaan maksatusprosessin tietoturvaa. HumHum HR on saatavilla sekä mobilii- että selainsovelluksena. Sovelluksen käyttöönotto on asiakkaillemme ilmaista. Kuukausittaista kustannusta ei myöskään veloiteta.

❗️ Käyttöönotto vaatii asiakkailtamme toimenpiteitä. Katsomalla ohesta demovideon ja toimittamalla tältä sivulta ohjeet käyttöönottoon IT:lle sekä palkkojen tarkastajille ja hyväksyjille, saat sovelluksen vaivatta käyttöön.

KATSO DEMO

Askelmerkit auvoiseen maksatusprosessiin

  1. Aloita askellus katsomalla demovideo HumHum HR:n käytöstä 👣
  2. Toimita tämän sivun ohje IT-tiimillenne Azure AD -tunnusten luvitusta varten.
  3. Testaa sisäänkirjautuminen selainsovellukseen osoitteessa app.humhum.fi
  4. Jos (eli kun) haluat käyttää HumHum HR:n mobiilisovellusta, lataa se laitteellesi sovelluskaupasta.
  5. Ilmoita meille saamaasi sähköpostiin vastaamalla, kun IT:nne on hoitanut luvituksen.
  6. Odottavan aika on pitkä, mutta vielä pitäisi malttaa odottaa Integratan palkkatiimin yhteydenottoa testimaksatuksen sopimista varten!
  7. Ja sitten hylätä se: Hylkää Integratan palkkatiimin tekemä testimaksatus HumHumissa ja kuittaa hylkäysviestiin, että olet nähnyt maksuerän.
  8. Sovi Integratan palkkatiimin kanssa ensimmäinen ihka oikea maksupäivä, josta HumHum HR tulee käyttöön 🎊

Katso demo

Katsomalla oheisen demovideon (10 min) HumHum HR:n käytöstä, opit sovelluksen sielunelämän. Mikäli tarvitset asiassa apua, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Ohjeet palkkojen tarkastajille ja hyväksyjille

HumHum HR -apin avulla helpotat HR-hommia, pääset eroon palkkahallinnon papereista, maineeltaan kuivista manuaalirutiineista sekä tietoturvatuskasta. Ja tähtäät tarmosi siihen, mikä HR-työssä on tärkeintä: ihmiset. Ohessa ohjeet organisaatiosi palkkojen tarkastajille ja hyväksyjille.

KATSO DEMO

Ohjeet asiakkaan IT:lle

Jotta organisaation Azure AD -käyttäjätunnuksilla pääsee kirjautumaan HumHum HR -sovellukseen, on organisaation IT-pääkäyttäjien annettava tähän lupa (admin consent). Lupa tulee antaa sekä HumHum HR -mobiilisovellukselle että selainkäyttöiselle sovellukselle, eli domainille: https://app.humhum.fi

Molemmissa näissä osoitteissa <Organisaation-oma-tenant-id> tulee korvata organisaation omalla Azure tenant ID:llä. Tämä tunnetaan myös nimellä Directory ID. Azuressa tämän ID:n löytää navigoimalla sivulle: Azure AD -> Overview

Molemmat osoitteet pyytävät ensin kirjautumista, joka tulee tehdä admin-tasoisella tunnuksella. Tämän jälkeen HumHum HR -sovelluksille myönnetään lupa siihen, että käyttäjien kirjautuminen on sallittu ja käyttäjäprofiilista saadaan lukea käyttäjän nimi ja sähköposti.

Huom. HumHumAPIMultitenant oikeudet on myös myönnettävä, jotta sovelluksen kaikki toiminnot toimivat. Nämä viittaavat ainoastaan selainsovelluksen taustalla olevien HumHum HR:n omien backend-toimintojen sallimiseen, jotka multitenant-kirjautumisessa kysytään myös tässä yhteydessä.

❗️ Mikäli organisaatiolla ei ole Azure AD -tunnuksia käytössä, otathan yhteyttä integratalaiseen yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme. Tällöin kirjautuminen voidaan hoitaa tarjoamillamme AD-tunnuksilla.