Asiantuntijan apua

Palkkapalvelun kilpailutus kolkuttelee? Kehitys uhkaa karista kalkkiviivoilla? Projektit tai prosessit vaativat viisasta läpivientiä? Hiihdät HR-hiekassa?

Integrata – Asiantuntijan apua

Osaaminen tiukkaa. Pipot ei. Asiantuntijamme astuu arkeesi aidosti. Kaipasitpa konsultointia, integraatiota tai automaatiota. Kartoitamme kanssasi tarpeelliset teknologiat ja järkevät järjestelmät. Meiltä myös pätevä palkkayhteyshenkilö palveluna tai tilapäisapu tiimiin.

Palvelut, kun tarvitset asiantuntijan apua

Konsultointi


Neuvokas henkilöstö- ja palkkahallinnon konsultointi.

Teknologiat

Älykkäät työkalut. Taskuun tai työpöydälle.

Integrata Interim

Pätevä palkkayhteyshenkilö tai tilapäisapu tiimiisi.

Integraatiot

HR- ja palkkajärjestelmien integraatiot.

Automaatio

Henkilöstö- ja palkkahallinnon ohjelmistorobotit.

Mitä lisäarvoa meiltä?

Jätä taaksesi tahmeat tavat ja jähmeät järjestelmät. Alan asiantuntijoina tarjoamme teknologian tukea, ammattimaista aktiivisuutta sekä kehittävän kumppanuuden henkilöstö- ja palkkahallintoon.

  • Teknologiatuettu palkanlaskenta.
  • Tietoturvallinen ja moderni maksatus.
  • Henkilöstöhallinto taskuun tai työpöydälle.
  • Automaatio, integraatiot ja analytiikka arkeen.
  • HR-alan osaavimmat osaajat apunasi.
Integrata – Parempaa palvelua

Asiakas on yksi meistä

Teemme töitä tiiminä. Asiakkaillemme jää aikaa ajatella isosti ja suunnitella suuresti. Luomme lisäarvoa henkilöstö- ja palkkahallintoon taivuttamalla tulevaisuuden teknologiat tueksi tunneviisaaseen työelämään. Meillä on tekoälyn tuki, tehokkaat työkalut ja taitavat tekijät. Automaation, analytiikan ja asiantuntijoidemme avulla keskityt suuriin linjoihin ja suitsutuksiin.

Tunne äly Tutustu tositarinoihin integraralaisten asiantuntijaosaamisesta. Mikä oli asiakkaan tarve? Miten päihitimme pulman? Mitä tuloksia (sekä suitsutuksia) saavutettiin?

Tunne äly – Ota yhteyttä