Harmiton HR ja palkat sovelluksella

Integratan henkilöstö- ja palkkahallintosovellus taskuun tai työpöydälle. HumHum HR -apin avulla palkanmaksu sujuu suunnitellusti – ja tietoturvallisesti. Sovellukseen saatavilla myös palkkalaskelmat, työsuhdetiedot, älykäs HR-viestintä ja tärkeät tiedotteet sekä henkilöstödata ja analytiikka.

HumHum HR selainsovellus

Palkat tietoturvallisesti. Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä helposti. HR-viestintä ja työsuhde taskuun. Älykkäät kaksisuuntaiset HR-viestit vuoropuheluna. Tiedotteet tukena. Analytiikka arkeen selainsovelluksessa.

”HumHum on helppo. Voin hyväksyä palkat vaikka työmatkalta.”

Pia Mutanen

VP People & Culture, Fastems

Sovelluksen ominaisuudet

01

Palkat

Palkkojen tarkastus ja hyväksyntä helposti. Maksatus mistä tahansa ja maksuhistoria muistoksi. Porautuminen palkkalaskelmiin. Muutokset, poikkeamat, poissaolot tai korjauspyynnöt keskitetysti.

02

Työsuhdetiedot

Oma työsuhde ja palkkalaskelmat taskussa. Sairauspoissaolot ja liitteet sovelluksella. Kuittaukset, kommentit sekä hyväksyntä lennosta. Esihenkilöille tiedostot täsmänä. 

03

Viestintä

Viestit ja tiedotteet. Kaksisuuntainen HR-viestintä vuoropuheluna. Tiedotteet tukena. Älykäs ohjaus oikeille vastaanottajille tai henkilöstöryhmille. Ilmoitukset ja nostot etusivulle. Julkaisut jaoteltuina.

04

Analytiikka

HR-data tiedolla johtamiseen. Saatavilla selainsovellukseen. Henkilöstöhallinnon raportointinäkymästä ammennat analytiikkaan.

05

Tuetut kielet

Suomi / Ruotsi / Englanti.

HumHumilla helppoutta

Integratan sovelluksen avulla jätät taaksesi toisteiset työt, tahmeat tavat ja jähmeät järjestelmät. Helppokäyttöinen sovellus tarjoaa tietoturvallisen palkanmaksun sekä teknologian tukea henkilöstö- ja palkkahallintoon.

  • Teknologiatuettu palkanlaskenta palveluna
  • Automaatio ja integraatiot taklaamassa toisteista työtä
  • Tietoturvallinen ja moderni maksatus – mistä tahansa
  • Henkilöstöviestintä sekä työsuhde taskuun tai työpöydälle
  • HR-data ja analytiikka arkeen selainsovelluksella.

”Sovellus on säästänyt aikaa ja tehostanut palkkojen hyväksyntää.”

Pia Mutanen

VP People & Culture, Fastems

HumHum HR – Viestit

Integraatiot HR- ja palkka­järjestelmiin

HumHum HR on integroitavissa Mepco HRM:ään sekä Sympaan. Integraatiot myös muihin HR-järjestelmiin on mahdollisia toteuttaa. Sovelluksen Palkat-ominaisuus kuuluu kiinteästi kaikille palkanlaskentapalvelumme asiakkaille. Asiakkaanamme voit hankkia käyttöön kaikki ominaisuudet: Työsuhdetiedot, Viestintä ja Analytiikka auttavat arjessa.

Sovellus on ladattavissa App Store tai Google Play -sovelluskaupoista. Kirjautuminen on mahdollista vain Integratan asiakkaana.

Tunne äly – Ota yhteyttä