Sympa

Kaipaat kansainvälistä HR-järjestelmää? Haluat hoitaa henkilöstöhallinnon helpommin? Sympa on sujuva HR-järjestelmä. Meiltä, kun arvostat myös automaation ja analytiikan apua.

Integrata – Sympa

”Mepcon ja Sympan liittymien avulla palkkapalveluun liittyvä tieto kulkee automaattisesti HR:n ja palkanlaskennan välillä.”

Joonas Alamettälä

Payroll Controller, Framery

Sympa – Sujuva henkilöstöarki järkevällä järjestelmällä

Teknologiakumppanimme Sympan HR-järjestelmä toimii tietoturvallisesti ja kättelee kansainvälisetkin vaateet. Järjestelmä on helppokäyttöinen henkilöstöhallinnon teknologia pilvipalveluna.

Sympa joustaa jokaiseen tarpeeseen ja palvelee yrityksen koko henkilöstöä. Lisäksi se mahdollistaa asiakaskohtaisen automaation: asiantuntijoidemme avulla sujuvoitat henkilöstöhallinnon arkea sekä tehostat tiedolla johtamista automaation ja analytiikan avulla.

Saat kauttamme tarvitsemasi tietojärjestelmän käyttöönoton sekä integratalaisten asiantuntemuksen henkilöstöhallinnon prosessien ja automaation ympärillä.

Etsitpä vasta sopivaa HR-järjestelmää tai käytät jo Sympaa, mutta kaipaat konsultointia, HR- ja automaatioasiantuntijamme auttavat. Oma ohjelmistorobottimme voi suorittaa Sympassa esimerkiksi seuraavia toimia: lisätä rivejä, päivittää tietoja, päättää taulukoita, passivoida henkilöitä, viedä tai tuoda liitteitä, muodostaa tai lähettää tiedostoja tai työsopimuksia. Myös esimerkiksi käyttöoikeuksien raportointi tai esihenkilön muistutukset oman yksikön puuttuvista rivihyväksynnistä helpottamaan HR-arkea.

Järjestelmän ominaisuuksina myös osaamisen kehittäminen ja analytiikka alustassa. Laajempaan analytiikkatarpeeseen apu Integratan omasta sovelluksesta.

Mitä muut olivat osaamisestamme ja asiakaskohtaisesta avusta mieltä?

Raute Oyj – asiakastarina. Työaika toimivaksi tulevaisuuden teknologioilla.

Neptonilla työaika toimivaksi

Toisteinen työ ja paperien pyörittely heivattiin historiaan ja tilalle taivutettiin tulevaisuuden työaikateknologia – Nepton. Lue Rauten asiakastarina!