Mepco HRM

Haussa humaani HR-teknologia? Paras palkanlaskentajärjestelmä? Palkkahallinnon ulkoistus ajatuksissa? Mepco HRM taipuu moninaisiin tarpeisiin. Integratalaisten avulla automatisoit alustan. Myös Mepco Pro julkishallintoon meiltä.

Integrata – Mepco HRM

”Päädyimme palkkahallinnon ulkoistukseen ja Integrataan, sillä he pystyivät tarjoamaan toivomallamme tavalla meille Mepcon.”

Anne Mäntyaho

henkilöstöpäällikkö, Olvi Oyj

Mepco – Palkanlaskentaohjelma ja HR-järjestelmä parhaassa paketissa

Teknologiakumppanimme Accountorin Mepco HRM on sekä HR- että palkanlaskentajärjestelmä. Hankit Mepco Palkat ja Mepco Henkilöstön meiltä kuukausimaksullisena pilvipalveluna – tarpeeseesi asiakaskohtaisesti muotoiltuna. Mepco HR-järjestelmään sisältyy web-käyttöliittymä.

Lisäksi Integratan oma HumHum HR -sovellus on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhteen: sovelluksemme avulla maksatat minuuteissa Mepcon päällä pyörivät palkat, hoidat HR-viestinnän sekä taklaat työsuhdetiedot. Tehokkaasti ja tietoturvallisesti.

Järjestelmä taipuu niin suurten kuin keskisuurtenkin yritysten tarpeisiin. Julkishallinnon yrityksille meiltä myös Mepco Pro.

Asiantuntemuksemme teknologian ympärillä piilee henkilöstö- ja palkkahallinnon automaatiossa: avullamme automatisoit alustan ja saat käyttöösi personoidusti palvelevat sekä takuulla toimivat tulevaisuuden teknologiat. Erillisiä HR-järjestelmäintegraatioita ei tarvita.

Mepcon teknologia taipuu työehtosopimuksiin maan- ja kuunkierron välillä. Suomen sisällä sen TES-tietämys täyttää kaikki lainsäädännön vaatimukset.

Mepco mahdollistaa myös reaaliaikaisen HR-datan raportoinnin ja analysoinnin: Mepcon ja asiantuntijoidemme avulla ammennat analytiikasta läpinäkyvästi ja lain vaateiden varmuudella.

Mitä muut olivat osaamisestamme ja asiakaskohtaisesta avusta mieltä?

Raute Oyj – asiakastarina. Työaika toimivaksi tulevaisuuden teknologioilla.

Neptonilla työaika toimivaksi

Toisteinen työ ja paperien pyörittely heivattiin historiaan ja tilalle taivutettiin tulevaisuuden työaikateknologia – Nepton. Lue Rauten asiakastarina!