Palkkayhteys-palvelu

Paremmat palkkaprosessit ja hyviä työpäiväkokemuksia kaikille. Integratan palkkayhteyspalvelu tekee yritysten palkanlaskennasta ja työsuhdeasioiden hallinnasta helpompaa.

Integrata – Palkkayhteyspalvelu helpottaa HR:n ja esihenkilöiden työarkea

Palkkayhteyspalvelu pitää palkat pyörimässä

01

Palkkamateriaalin hallinta

Palkkamateriaalin kerääminen, tarkastaminen ja hyväksyminen, jotta kaikki palkkatiedot ovat ajantasaisia ja oikein.

02

Parempi palkkaprosessi

Tiivis yhteistyö palkanlaskennan kanssa varmistaa sujuvan ja keskeytymättömän palkkaprosessin.

03

Yhteydenpito sidosryhmiin

Yhteydenpito eri sidosryhmiin, kuten Kelaan, vakuutusyhtiöihin ja työterveyshuoltoon, jotta kaikki palkkahallintoon liittyvät asiat hoituvat vaivattomasti.

04

HumHum HR -sovellus

Vältä turhat viestien siirtelyt ja säästä vastausten selvittelyyn kuluvaa aikaa palkkaviestintäpalvelun avulla. HumHum HR Viestit -ominaisuus ohjaa kysymykset oikeaan osoitteeseen – joko Integratalle tai omalle HR:lle.

05

HR:n ja esihenkilöiden tuki

Esihenkilöille ja yrityksen HR-osastolle tukea palkka- ja työsuhdeasioissa. Tämä takaa, että kaikki osapuolet ovat tietoisia ajankohtaisista muutoksista ja säädöksistä, ja voivat toimia niiden mukaisesti.

06

Teknologiatuettu palkanlaskenta

Toimiva palkkayhteyspalvelu vapauttaa yrityksen resursseja. Asiantuntijoiden, teknologian ja automaation avulla otamme haltuun toisteiset työt, jotta aikaasi säästyy ydintekemiseen.

Palkoissa parantamisen varaa? Ota yhteyttä

Palkkayhteyspalvelu tuo helpotuksen työntekijöille ja esihenkilöille palkka- ja työsuhdeasioiden hoitamiseen. Sujuvaa sidosryhmien kanssa kommunikointia ja automaatiot avuksi arkeen. Personoitu palkkayhteyspalvelu tuo avun sinne, missä sitä tarvitaan. Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka voimme olla avuksi.

”Asiakas ei aina ehkä itse ymmärrä, mitä tarvitsee, ja tässä Integrata voi auttaa.”

Maija Westerlund

CPO, DB Schenker

Palkkayhteyspalvelun hyödyt

01

Vältä riskit

Olennainen palkanmaksuun ja työsuhdeasioihin liittyvä tieto ei ole yhden ihmisen takana. Henkilöriskit on taklattu – jos yksi ihminen lähtee, palvelu jatkuu yhtä laadukkaana.​

02

Palvelun jatkuvuus

Integratan palkkayhteyspalvelu jatkuu katkeamattomana, poissaoloista tai loma-ajoista huolimatta.

03

Teknologia tehostaa

Kuormittavan käsityön karsiminen automaatiota ja teknologiaa hyödyntämällä. Sujuvat prosessit tuovat taloudellisia ja inhimillisiä hyötyjä.

04

Skaalautuvuus

Kustannustehokas palvelu mukautuu aina asiakkaan tarpeiden sekä yrityksen kasvun ja muutosten mukaan.

Kerro tarpeesi – varaa tapaaminen

Onko aihe ajankohtainen? Kaipaatko kartoitusta palkkayhteyspalvelusta tai haluatko kuulla, kuinka sen avulla voimme tehdä työarjestasi helpompaa? Voit varata ohesta ajan suoraan asiantuntijalle.