HumHum HR: Palkkojen hyväksyntä – Ohjeet hyväksyjälle

HumHum HR on Integratan kehittämä ja ylläpitämä sovellus palkkojen tietoturvallisempaan tarkistukseen ja hyväksyntään. HumHum HR korvaa aiemmin käytetyn sähköpostikuittauksen. 

HumHum HR selainsovellus

HumHumin käytön aloitus ja sisäänkirjautuminen  

HumHum HR toimii sekä puhelin- että selainsovelluksena. Molemmille alustoille kirjaudutaan organisaationne AD-tunnuksilla, eli samoilla tunnuksilla kuin millä kirjaudutaan esimerkiksi omalle työkoneelle.

Askelmerkit auvoiseen hyväksyntäprosessiin

  1. Aloita askellus joko kirjautumalla selainsovellukseen kirjoittamalla selainriville osoite app.humhum.fi tai lataamalla HumHum HR -appi puhelimesi sovelluskaupasta: iPhonella App Store, Android-puhelimilla Google Play -sovelluskaupoissa 💻/📲
  2. Jos haluat hyväksyä palkat maksuun selainsovelluksella, kirjaudu sisään valitsemalla ”Kirjaudu sisään Microsoftilla”. Syötä uuteen ikkunaan avautuvalle sisäänkirjautumissivulle AD-tunnuksesi (eli ne samat tunnukset, joilla kirjaudut työkoneellesi).
  3. Jos (eli kun) haluat pitää toisinaan tiedot taskussa ja käyttää HumHum HR:n mobiilisovellusta mistä vain, ladattuasi sen laitteellesi App Storetai Google Play -sovelluskaupasta, samat tunnukset käyvät myös tänne sisään kirjauduttaessa. 
  4. Katso vielä alta löytyvä lyhyt demovideo palkkojen hyväksymisestä 🍿 
  5. Nauti sujuvasta ja tietoturvallisesta palkkojen hyväksyntäprosessista

Katso demo

Katsothan vielä oheisen lyhyen demovideon palkkojen hyväksymisestä HumHum HR -selainsovelluksella. Mikäli tarvitset asiassa apua tai sinulla on ongelmia kirjautumisessa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.