Integrata Manifesti

Integrata Manifesti avaa arvoasetelmamme sekä arvoteot eli integratalaiset tavat toimia. Tutustu tapaamme arkeistaa arvot.

Integrata – Monimuotoisuus, palkka-avoimuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo
Integrata Manifesti – Me ennen minua

Me ennen minua

Me olemme Integrata.Menestystarinoissa ei suoriuduta soolona.Otamme jokaisen vastaan ilman laarejaja lokeroita sekä pyrimme aina yhteiseen hyvään.

Integrata Manifesti – Ajattelu ennen ohjetta

Ajattelu ennen ohjetta

Tunnemme teko- ja tunneälyn. Emme anna ohjeen – tai sen puutteen – estää meitä tekemästä tunneälykkäästi ja vastuullisesti parhaita päätöksiä.

Integrata Manifesti – Rohkeus ennen rutiinia

Rohkeus ennen rutiinia

Meillä saa mokata. Integratalainen on ikuinen oppija, joka manifestoi muutosta ja kokeilee rohkeasti. Suuria ajatuksia syntyy silloin, kun teemme virheitä (ja opimme niistä), emmekä totuttaudu toisteisiin tai toksisiin työtapoihin.

Integrata Manifesti – Tarkoitus ennen toimintaa

Tarkoitus ennen toimintaa

Asiakas on yksi meistä (ja aakkosissakin ennen egoa). Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Tarkistamme tätä tarkoitusta toimiessamme.

Arvoteot – integratalaiset tavat toimia

01

Toimin tunneälykkäästi

Pidän huolta niin itsestäni, yhteisöstä, ympäristöstä kuin taloudellisesta kestävyydestäkin. Olen lempeä niin itselleni kuin muillekin. Jokaisella integratalaisella on vastuu. Huomata. Välittää. Toimia vastuullisesti.

02

Viestin viisaasti

Tuon tarpeeni esiin ja viestin aikeistani ja toiveistani avoimesti. Kysyn neuvoa ja annan apua rohkeasti sermin, verkon tai tiimirajan yli. Huomioin integratalaiset turvallisemman tilan periaatteet osana arvoilmapiiriä.

03

Uskon hyvään

Kun en tiedä tai ymmärrä, kysyn kunnioittaen. Luotan niin omaan kuin kanssaihmisenkin tahtoon tehdä parhaat päätökset vallitsevissa olosuhteissa. Autan avoimuudella toisia välttämään turhaa työtä ja viheliäitä virheitä.

04

Viisastun virheistäni

Rohkeutta on sekin, kun myöntää ettei tiedä tai osaa. Olen omaksunut, että meillä saa mokata mutta otan toki ohjeista ja oivalluksista onkeeni. Erheeni liputan viipymättä ja otan vastuun. 

05

Kehitän kaikkien kasvua

Kokeilen, jaan osaamista ja opettelen jatkuvasti myös itseni parempaa johtamista. Kun osaamiseni kasvaa, Integratan tulevaisuuskyvykkyys kasvaa.

06

Manifestoin muutosta

Teen paremmin ja menen sinne, minne muut eivät ole vielä menneet. Integratalainen on ikuinen oppija, joka haastaa sekä itsensä että asiakkaan oivaltamaan ja tekemään toisin.

07

Annan automaation auttaa

En totuttaudu toisteisiin tai toksisiin toimintatapoihin, jää kiinni kuplaan, kiireeseen tai kuormitukseen. Otan omaksi tulevaisuuden teknologioita, tapoja tehdä ja tuottaa asiakkaalle parasta mahdollista palvelua.

08

Ajattelen asiakkaan arvoa

Joskus se on sitäkin, että huilaan ja huokaisen, tai autan asiakasta tekemään itse. Ymmärrän myös oman arvoni ja sen tuoman avun asiakkaalle. Teen työni aina parhain päin verrattoman asiakaskokemuksen eteen.

Kysyttävää Integrata Manifestista?