Aamiaistilaisuus 26.4. Helsingissä: Sympa HR ja automaatio

Miten Sympa HR:n uudet ominaisuudet ja ohjelmistorobotiikka auttavat HR:n arjessa? Näistä aiheista opit aamiaistilaisuudessamme Helsingissä 26.4. Ilmoittaudu nyt, paikkoja rajoitetusti!

KIITOS KUTSUSTA, ILMOITTAUDUN

Aamiaistilaisuus järjestetään Helsingin tapahtumahotelli Huone Kampissa keskiviikkona 26.4. klo 8.30–11. Tapahtuma on Sympa-asiakkaillemme suunniteltu keväinen kohtaamishetki positiivisen paahdon (☕️) ja aurinkoisen asian äärellä.

Aamiaisen kattaus

Tapahtuman tarkoituksena on innostua yhdessä Sympan tulevaisuuden näkymistä sekä ohjelmistorobotiikan ja automaation tuomista mahdollisuuksista. Tilaisuus on oiva tilaisuus verkostoitua muiden asiakkaidemme sekä integratalaisten asiantuntijoiden kanssa. Ohjelmassa on arvatenkin aamupalaa ja asiaa:

️ Integratalainen ihmisistä ja kulttuurista vastaava Heli Rautjärvi kertoo, miten meillä ravistellaan itseohjautuvan organisaation rakenteita ja päivitetään johtamiskulttuuria osana strategiatyötä.

️ Seuraavaksi suunnataan katseet tulevaisuuteen ja Sympa HR:n uuteen versioon. Äänessä Integratan Sympa HR -asiantuntijat sekä Sympan Product Manager Esa Karjalainen.

️ Kirsikkana kakun päällä integratalainen robotti-ihminen Juha-Matti Koljonen kertoo, miten robotti karsii kuraa ihmisten työpöydiltä esimerkiksi työsuhteiden aloituksiin ja lopetuksiin liittyen.

Tilaisuutta houstaa Integratan HR-asiantuntija Laura Paronen. Tapaat tilaisuudessa myös integratalaiset Sympa HR -asiantuntijat sekä muita integratalaisia ja asiakkaitamme.

Integratalaiset Sympa-asiantuntijat Elina Hietala, Katja Huttunen, Noora Keränen ja Kristiina Ristiharju.

Ilmoittaudu nyt!

Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu Integratan asiakkaille ja HR-ammattilaisille. Ilmoittaudu 21.4. mennessä!

KIITOS KUTSUSTA, ILMOITTAUDUN