Haku auki! Palkkatulokaskoulu 2023–2024

Haluatko tehdä työtä palkkapalveluasiantuntijana sekä suorittaa samalla liiketoiminnan ammattitutkinnon? Integrata ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK järjestävät jälleen syksyn 2023 ja kevään 2024 aikana Palkkatulokaskoulun. Hae koulutukseen!

HAE PALKKATULOKASKOULUUN

Aikuiskoulutus kulkee integratalaisittain nimellä Palkkatulokaskoulu. Koulutus järjestettiiin ensimmäisen kerran 2021–2022. Sen yhteiskuntavastuullisiin tuloksiin tutustut Planet Companyn vastuullisuuspalvelussa. Koulutuskaudella 2022–2023 koulutimme kuusi palkkapalveluasiantuntijaa – ja palkkasimme heidät kaikki vakituisiin työtehtäviin!

Tulokaskoulussa saat samalla kertaa tämän päivän perehdytyksen palkanlaskentaan ja työsuhdeasioihin sekä käytännön työkokemuksen alan tehtävissä.

Olemme henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Kasvuyritys ja yhteisöohjautuva organisaatio, jossa jokainen saa päättää oman polkunsa (ja tittelinsä), ja jossa robotti on yksi työkaveri. Integratalaiset (ja ne robotit) tekevät tulevaisuuden palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään.

Palkkatulokaskoulu 2023–2024 järjestetään Tampereen toimipisteessämme (Kauppakatu 2, Sandbergin talo). Osa koulutusjaksosta toteutetaan myös TAKKin tiloissa.

Kenelle tulokaskoulu on tarkoitettu?

Palkkatulokaskoulu on tarkoitettu modernista palkkahallinnon asiantuntijatyöstä kiinnostuneille. Työssä yhdistyvät lainsäädäntö- ja TES-osaaminen, sovellusosaaminen sekä asiakaspalvelutaidot, kuin myös huomisen HR. Osallistujilta edellytetään halua ja mahdollisuutta panostaa aikaa ja energiaa tiiviin valmennuksen suorittamiseen sekä intoa oppia uusi ammatti palkanlaskennan parissa. Tutkintokoulutukseen valittavalla tulee olla aikaisempi liiketalouden peruskoulutus tai työkokemusta liiketoiminnasta.

”Palkkatulokaskoulu on tarkoitettu modernista palkkahallinnon asiantuntijatyöstä kiinnostuneille.”

Palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään.

Miten tämä toimii?

Palkkatulokaskoululainen suorittaa TAKKin liiketoiminnan ammattitutkinnon perusteet. Opinnot etenevät rinnakkain työtehtävien ja teoriaopintojen parissa, osaavien ja innostavien kouluttajien sekä integratalaisten työpaikkaohjaajien valmennuksessa. Teoriaopinnot painottuvat koulutusjakson alkuun syksylle ja työssäoppiminen sekä tutkinnon osien näytöt loppuvuodesta 2023 kevääseen 2024.

Palkkatulokaskoulu 2023–2024

  • Haku koulutukseen aukeaa 21.8.2023. Hakuaikaa 10.9.2023 asti.
  • Mukaan lähtevälle tehdään koulutussopimus koulutuksen ajalle Integrataan.
  • Koulutuksen kesto 1.12.2023–31.5.2024, päivittäin klo 9–15.30.
  • Koulutus sisältää noin 17 TAKKin teoriapäivää, jotka on mahdollista suorittaa myös etänä. Lisäksi koulutukseen kuuluu noin 20 lähipäivää Tampereella integratalaisten kouluttajien kanssa.
  • TAKKin koulutusmaksu 170 €.
  • Koulutuspaikat: TAKK Tampereen valtatie 15 ja Kurssikeskuksenkatu 11 sekä Integratan Tampereen toimipiste, Kauppakatu 2.

Tavoitteena on suorittaa aikuiskoulutuksena liiketoiminnan ammattitutkinnon osat: Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, Palkanlaskennan hoitaminen sekä Liiketoiminnan tukipalvelut.

Koulutussopimuksella opiskelu on omaehtoista ja päätoimista. Opiskeluajalle voi hakea opintotukea, aikuiskoulutustukea tai tukea omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella omasta TE-toimistosta.

Tulossa tulokkaaksi?

Hae mukaan TAKKin ja Integratan Palkkatulokaskouluun! Lisätietoa integratalaisesta arjesta sekä tarkemmat hakuohjeet ja itse hakutapahtuma oheisen painikkeen takaa. Haku päättyy 10.9. Haastattelut ja valinnat tehdään syyskuussa 2023. Palkkatulokaskoulu alkaa 1.12.2023.

HAE PALKKATULOKASKOULUUN

Kysy lisää!