HRx 2023 x Integrata 29.3.

Integrata on mukana HRx 2023 -tapahtumassa, joka haastaa HR-ammattilaiset vuosittain vaihtuvan x:nsä ympärille. Tänä vuonna teemana on kestävä työelämä. Integratalainen Laura Paronen puhuttaa paikalla klo 14.10–14.25 asiakkaamme Vincitin liiketoimintajohtaja Henna Niirasta kasvusta kulttuurisen kumppanuuden kautta.

HRx 2023 kokoaa HR-alan ammattilaiset yhteen uurtamaan uraa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 29.3. klo 8–16.45 Scandic Marina Congress Centerissä Helsingissä. Teemana on kestävä työelämä: osaaminen, muutos, vastuullisuus ja kasvu.

Tapahtuman ilmoittautuminen HRx:n sivuilla.

Integratan asiakaspuheenvuoro Kasvu-ohjelmalinjassa

HRx:n tämänvuotisessa teemassa korostuu, että ihmiskeskeinen organisaatio ja käytännöt ovat olennaisia tulevaisuuden menestystekijöitä.

Menestyksemme tärkeimmät tekijät ovat aina olleet tekijät! Integratan ihmiskeskeisen kasvun kulttuuri mahdollistaa vahvuuksiemme avaamisen kuulijoille asiakaskokemuksen kautta. Asiakaspuheenvuorossamme kuulet, miten kulttuurisen kumppanuuden avulla voidaan varmistaa kasvua ja miten myös asiakkaamme on onnistunut ihmiskeskeisillä käytännöillä ja kulttuurilla.

Integratan puheenvuoro ihmiskeskeisestä kasvusta Kasvu-ohjelmalinjassa klo 14.10–14.25.

Integratalainen Laura Paronen jututtaa Vincitin liiketoimintaja Henna Niirasta.

Integrata on yritys kuin ihminen ja asiakas on yksi meistä: Integratalainen Laura Paronen jututtaa tapahtumassa Kasvu-ohjelmalinjassa Vincitin liiketoimintajohtaja Henna Niirasta klo 14.10–14.25. Vartin vuoropuhelu vahvistaa innostustasi ihmiskeskeisen kasvun kulttuuriin seuraavista kysymyksistä käsin

Yritys kuin ihminen – Kasvu kuuluu kaikille

  1. Miten ihmiskeskeisyys voi kasvaa ilman, että nostaa nuppilukua?
  2. Miten kasvattaa osaamisia etukenossa?
  3. Miten jokainen ihminen on osaltaan vastuussa kollektiivisesta kasvusta?

”Vuoropuhelu Vincitin kanssa vahvistaa innostustasi ihmiskeskeisen kasvun kulttuuriin.”

Integratan HRx-asiakaspuheenvuoro Kasvu-ohjelmalinjassa.

Tutustu puhujiin ennalta

Henna Niiranen
Chief Business Officer, Vincit DevOps & Platforms

Henna Niiranen on moninkertaisesti Suomen parhaana työpaikkana palkitun asiakkaamme Vincitin liiketoimintajohtaja ja johtoryhmän jäsen, joka uskoo siihen, että kasvua rakennetaan etenkin oikeanlaisten tiimien kautta. Henna on työskennellyt IT-alan palveluiden johtamisen, markkinoinnin ja myynnin tehtävissä jo yli 20 vuoden ajan. Hän on innokas sosiaalisen median vaikuttaja, joka jakaa ajatuksiaan etenkin muutosjohtamisesta. Tutustu Hennaan ennalta Linkkarissa

Laura Paronen
asiakasliima, Integrata

Laura Paronen on integratalainen asiakasliima, jolla on yli 10 vuoden kattava kokemus eri HR-tehtävistä (ja HR-alan asiantuntijapodcastien nauhoittamisesta omassa vaatehuoneessa). Laura on innostuja ja idearikas asiakkuuksien sekä prosessien kehittäjä. Häntä ajaa halu tuottaa toimivia tulevaisuuden toimintatapoja ja verratonta asiakaskokemusta – kuin ihminen. Tutustu Lauraan ennalta myös LinkedInissä

Ilmoittaudu mukaan!

Pidä meidät mielessä – Liity kuppikuntaan!

Tervetuloa inspiroitumaan – ilmoittaudu tapahtumaan! Kaikki päivän puhujat ja tarkemmat ohjelmatiedot HRx:n tapahtumasivulla.

Mikäli mielit saada muistutuksen maaliskuun tapahtumasta sekä säännöllisesti uutisia huomisen HR:stä, liity ohesta Integratan kuppikuntaan.