Integrata & Nepton: Kotimaiset kasvuyhtiöt kättelivät kumppanuuden

Kotimaiset kasvuyhtiöt Integrata ja Saarni Cloud SaaS-yhteisöön kuuluva Saarni Nepton ovat paiskanneet kättä kumppanuudesta. Asiakkaille yhteistyö tarkoittaa liiketoiminnallista lisäarvoa, kun kumppanuus tuottaa täsmättyä työaikaa, helpompaa HR:ää ja parempaa palkanlaskentaa.

Integrata Oy on ollut kahdesti Financial Timesin ja Statistan Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten FT1000-listalla. Integratan vuoden 2022 kasvuprosentti oli 30. Saarni Nepton Oy on kotimainen kasvuyritys, jonka palveluita otetaan käyttöön kymmenille tuhansille ihmisille vuosittain.

Nepton onkin Suomen suosituin työajanhallinnan järjestelmä yli 130 000 käyttäjällään. Syy suosioon on sen ylivertainen liitettävyys muihin asiakkaan käytössä oleviin järjestelmiin; Nepton sisältää valmiit integraatiot yli 40:een HR-, palkka- ja toiminnanohjausjärjestelmään.

”Nepton sisältää valmiit integraatiot yli 40:een HR-, palkka- ja toiminnanohjausjärjestelmään.”

Neptonin suosion salaisuus.

Yrityksille on yhteistä ydinosaaminen eli helpompi henkilöstöhallinto. Integrata taitaa palkanlaskennan ja palkkahallinnon ulkoistuksen. Synergian suunta on selvä: automaation avulla Neptonin työaikaratkaisulla nopeutetaan asiakasyritysten palkkaprosessia sekä lujitetaan liiketoimintaa HR-raportoinnilla.

– Kunnia kuitata kumppanuus! Kahden kasvuyhtiön kesken pystymme keskittyneesti vastaamaan asiakkaiden täsmätarpeisiin, innostaa integratalainen Janne Knuutinen.

”Kahden kasvuyhtiön kesken pystymme keskittyneesti vastaamaan asiakkaiden täsmätarpeisiin.”

Integratalainen Janne Knuutinen.

– Olemme innoissamme kumppanuudesta! Pystymme yhdessä tarjoamaan asiakkaille Suomen vahvimpia HR-, palkka- ja työaikaratkaisuja, avaa Saarni Nepton Oy:n Nina Salonoja.

Tietämystäsi teknologiakumppanuudesta terävöittävät

Janne Knuutinen, kaupallinen kohtaaja
Integrata Oy, janne.knuutinen@integrata.fi, 044 360 2652

Nina Salonoja, kumppanuuskuiskaaja
Saarni Nepton Oy, nina.salonoja@nepton.fi, 050 566 8063

Nepton työajanseuranta kiinnostaa? Ota yhteyttä