Integrata on Taloushallintoliiton auktorisoima

Suomessa on jo yli 600 auktorisoitua Taloushallintoliiton jäsenyritystä. Integrata on nyt yksi niistäeli Taloushallintoliiton auktorisoima.

Auktorisointi on osoitus osaamisesta ja ammattitaidosta. Taloushallintoliiton jäseniltä vaaditaankin vankkaa alan osaamista, johon kuuluvat esimerkiksi KLT- ja PHT-pätevyydet. Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen on liiton tarkastuksen läpäissyt, vakavarainen ja alalla vähintään kaksi vuotta toiminut talous- tai palkkahallintoalan yritys.

Integratalaisia PHT-asiantuntijoita on tällä hetkellä 12.

”Taloushallintoliiton auktorisointi on osoitus ammattitaidosta.”

Integrata on Taloushallintoliiton auktorisoima.

Integratalainen Rami Setälä, miksi meidät auktorisoitiin?

– Haluamme olla viemässä koko toimialaa eteenpäin ja Taloushallintoliitto on alan kiistaton vaikuttaja, joten on luontevaa, että kuulumme porukkaan. 

– Auktorisointiprosessin yhteydessä käytiin laajasti läpi palveluprosessejamme ja tietosuojaamme. Saimmekin Taloushallintoliiton asiantuntijoilta hyvän käsityksen siitä, millaisissa asioissa meillä on paremmin tekemisen paikkoja, summaa Integratan palkkapalveluiden johtaja Rami Setälä.

”Haluamme olla viemässä koko toimialaa eteenpäin ja Taloushallintoliitto on alan kiistaton vaikuttaja, joten on luontevaa, että kuulumme porukkaan.” 

Rami Setälä, johtaja, palkkapalvelut

Tutustu Taloushallintoliiton auktorisoituihin jäseniin sekä samaan aikaan Integratan kanssa hyväksyttyihin yrityksiin Taloushallintoliiton sivuilla. Myös Integratan jäsentiedot löydät auktorisoitujen tilitoimistojen listasta.