Integrata x HRx 14.3.

Integrata on mukana HRx 2024 -tapahtumassa, joka haastaa HR-ammattilaiset vuosittain vaihtuvan x:nsä ympärille. Tänä vuonna teemana on inhimillisesti älykäs työelämä. Integratan henkilöstöjohtaja Heli Rautjärvi jututtaa tapahtumassa asiakasyritys Heltin Kaisa Teräväistä arvokumppanuudesta ohjelmalinjassa ’Kasvu’ klo 11.50–12.15. Tulethan kuulolle!

HRx 2024 kokoaa HR-alan ammattilaiset yhteen. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 14.3. klo 8–17 Scandic Marina Congress Centerissä Helsingissä. Tapahtuman ilmoittautuminen HRx:n sivuilla.

Integratan HRx-asiakaspuheenvuoro Kasvu-ohjelmalinjassa

HRx:n tämänvuotisessa teemassa korostuu inhimillisesti älykäs työelämä. Integrata on henkilöstö- ja palkkahallinnon älytalo. Taivutamme tulevaisuuden teknologiat tueksi tunneviisaaseen työelämään. Tule kuulolle vuoropuheluun:

Miten arvopuhe arkeistetaan kasvuksi – ja kumppanuudeksi? Integratan henkilöstöjohtaja Heli Rautjärvi jututtaa asiakasyritys Heltin Kaisa Teräväistä arvokumppanuudesta. Vuoropuhelu vahvistaa vireyttäsi rakentaa kasvua osaamisen kehittämisen sekä tunne- ja tekoälyn keinoin.

Klo 11.50–12.15 Keskustelu: Tunne äly – Asiakasnäkökulma arvokumppanuuteen

Heli Rautjärvi on Integratan henkilöstöjohtaja ja johtosolun jäsen. Rautjärvi on myös yrityskulttuurimuotoilija ja psykologi. Puheenvuoron (vege)pihvi on arvokumppanuus ja tunneälykäs näkökulma tulevaisuuden HR:ään.

Kaisa Teräväinen on Heltin henkilöstöjohtaja ja johtotiimin jäsen. Teräväinen on työskennellyt Heltissä yli 9 vuotta ja ollut alusta lähtien mukana kehittämässä Heltin erottuvaa, helttimäistä yrityskulttuuria.


Lue Heli Rautjärven blogi Kauppalehden kumppanisisällöistä.