IntegrataFest – Integrata 15 vuotta 1.9.

Integrata täyttää 15 vuotta 1. syyskuuta Kutsumme asiakkaamme kanssamme festivaalitunnelmaan Tampereen toimipisteeseemme. Asiakastilaisuus koostuu päiväohjelmasta klo 12–15 ja 15-vuotisfestareista klo 15–16.30. Tulevaisuuden HR:ää kanssamme heijastelee mm. tekoälyasiantuntija ja palkittu puhuja Antti Merilehto   

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt 23.8.

Päiväohjelmassa vuorovaikutteista alan asiantuntijuutta sekä teknologista edelläkävijyyttä – kuin ihminen. Afterworkeillä auvoisaa ajanvietettä, musiikkia, katuruokaa ynnä muuta tarjoilua festarihengessä, kun juhlistamme yhdessä 1️⃣5️⃣-vuotiasta Integrataa tunnelmallisella sisäpihallamme teemalla asiakas on yksi meistä

Tilaisuus on edelläkävijyyden ja verkostoitumisen ympärille rakennettu innostava kutsuvierastapahtuma Integratan asiakkaille, kumppaneille sekä integratalaisille asiantuntijoille.

Aikataulu

Klo 12 Saapuminen
Klo 12.30 IntegrataFest-päiväohjelma ja puhujat
Klo 15 IntegrataFest – Integrata 15 vuotta, sisäpiha
Klo 15.15 Tarjoilu & DJ
Klo 15.30 Orkesteri
Klo 16 Tunnelmamusiikkia ja verkostoitumista
Klo 16.30– Asiakastilaisuus päättyy

Muutokset alustavaan aikatauluun mahdollisia.

Päiväohjelman puhujat

⌚️ Klo 12.30–12.45

Integrata 15 vuotta
Riku Heinonen, toimitusjohtaja, Integrata

Integratan toimitusjohtaja Riku Heinonen avaa asiakastapahtuman – kuin ihminen. Kuulet kuuluisan monologin, joka kättelee 15-vuotisen taipaleen tähän päivään. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

=

⌚️ Klo 12.45–13.15

Tulevaisuuden HR – ihmiset
Heli Rautjärvi, ihmiset & kulttuuri, Integrata

Heli Rautjärvi on Integratan henkilöstöjohtaja ja johtosolun jäsen. Rautjärvi on myös yrityskulttuurimuotoilija ja psykologi. Puheenvuoron (vege)pihvi on humaani näkökulma tulevaisuuden HR:ään.

=

☕️ Tauko 30 min, Kahwe Roastery

=

⌚️ Klo 13.45–14.30

Tulevaisuuden HR – tekoäly
Antti Merilehto, tekoälyasiantuntija, Keynote Speaker

Innostava ja palkittu puhuja Antti Merilehto on tekoälyasiantuntija, joka ottaa stagen haltuun tekoälyn hyödyntämisestä työelämässä. Hän puhuu myös työnteon kehityssuunnista ja mahdollisuuksista – tulevaisuuden HR:n näkökulmasta.

=

⌚️ Klo 14.30–15

Paineeton paneelikeskustelu
Antti Merilehto, Heli Rautjärvi, Riku Honkanen

Paineeton paneelikeskustelu pöyhäisee päivänpolttavia aiheita, kun asiantuntijaraati ruotii tekoja tulevaisuuden työelämän eteen. Keskustelemassa Antti Merilehdon lisäksi integratalaiset asiantuntijat Heli Rautjärvi (ihmiset & kulttuuri) ja Riku Honkanen (CDO).

Tutustu videolta viime vuoden festivireeseen!

Asiakastapahtuman muut tiedot

IntegrataFest 2023 – Integrata 15 vuotta

Aika: perjantai 1.9.2023
Paikka: Integrata, 2. krs + sisäpiha
Sijainti: Kauppakatu 2 C 2, Tampere
Esteetön kulku: Sisäpiha (Aleksis Kiven katu 20)
Lisätiedot: Integratan turvallisemman tilan periaatteet

Integrata Oy on perustettu 1.9.2008. Tilaisuuteen osallistujia pyydetään pidättäytymään muistamisista yrityksen merkkipäivänä