Porin toimipiste on muuttanut energialtaan hiilineutraaliin toimitilaan

Porin toimipisteemme on muuttanut 1.2.2023 alkaen. Toimimme Porissa nyt osoitteessa Siltapuistokatu 14. Toimipiste on Integratan ensimmäinen energialtaan täysin hiilineutraali toimitila.

Integratan ensimmäinen energialtaan hiilineutraali toimitila toimii nyt Porin Puuvillan Kauppakeskuksen 2. kerroksessa Siltapuistokadulla. Toimitilan vaihto edistää hiilineutraaliustavoitettamme.

Porin Puuvillalla on korkeimman tason LEED Platinum – ympäristösertifikaatti sekä useita kunniamainintoja vihreistä energiaratkaisuistaan. Kiinteistö on ollut koko toimintansa ajan energialtaan hiilineutraali ja koko alueella käytetty sähkö on 100-prosenttisesti vihreää.

– Energialtaan hiilineutraali toimitila kiinnosti meitä erityisesti. Myös palkka- ja HR-asiantuntijoiden määrän osalta Porin toimipiste on kasvussa ja halusimme löytää meille pitkälle tulevaisuuteen toimivat tilat, taustoittaa toimitusjohtaja Riku Heinonen.

Häntä komppaa integratalainen vastuullisuuskomiteaan kuuluva Eva Rossi, joka työstää myös Integratan päästövähennyspolkua:

Hiilijalanjäljen laskennassa selvisi, että toimistojen energia muodostaa selvästi suurimman osan Integratan päästöistä. Koska ilmastoteot kannattaa suunnata sinne missä vaikutus on suurin, oli Porin toimiston muutto energian osalta hiilineutraaliin Puuvillan Kauppakeskukseen strategian mukainen askel kohti tulevaisuudessa hiilineutraalia Integrataa.

”Hiilijalanjäljen laskennassa selvisi, että toimistojen energia muodostaa selvästi suurimman osan Integratan päästöistä. Koska ilmastoteot kannattaa suunnata sinne missä vaikutus on suurin, oli Porin toimiston muutto strategian mukainen askel kohti tavoitetta.”

Integrata on hiilineutraali vuonna 2024.

– Kun oma toimintamme on tulevaisuudessa hiilineutraalia, pystymme moninkertaistamaan hyödyt tarjoamalla hiilineutraalia palvelua, joka taas osaltaan auttaa asiakkaitamme pienentämään lähitulevaisuudessa omaa hiilijalanjälkeään.

”Kun oma toimintamme on tulevaisuudessa hiilineutraalia, pystymme moninkertaistamaan hyödyt tarjoamalla hiilineutraalia palvelua.”

Integratalainen Eva Rossi.

Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi tutustumaan toimitiloihimme.

– Mutta ei ihan vielä! Muutto on kesken, nauraa Rossi.

Integratalaiseksi itsekin?

Meillä on juuri nyt myös avoimia paikkoja – etsimme palkka-asiantuntijoita ja asiakasliimaa. Hae Poriin tai muihin toimipisteisiin. Täppää tästä tutkailemaan toimipisteitämme.

Ollaa kuulol hei!