Sympa-aamiaistilaisuus 23.4. Helsingissä: Sympa ja tekoäly

Miten Sympan uudet ominaisuudet näkyvät HR:n arjessa ja miten voi hyödyntää generatiivista tekoälyä? Lisäksi aiheena tapahtumassa ESG-raportointi – mitä se tarkoittaa HR:n näkökulmasta? Ilmoittaudu nyt aamiaistapahtumaan. Paikkoja rajoitetusti!

Aamiaistilaisuus järjestetään Helsingin tapahtumahotelli Huoneessa Kampissa 23.4. klo 8.30–11.30. Tapahtuma on Sympa-asiakkaillemme sekä HR-ammattilaisille suunnattu kohtaamishetki aamukupposen (☕️) ja aurinkoisen asian äärellä.

Ohjelma

Innostu Sympan uudistuksista sekä tekoälyn ja automaation tuomista mahdollisuuksista. Tilaisuus on myös oiva mahdollisuus verkostoitua muiden asiakkaidemme sekä integratalaisten asiantuntijoiden kanssa. Ohjelmassa on arvatenkin asiaa:

Integratalainen Rami Setälä johdattaa kuulijat tilaisuuden alussa generatiiviseen tekoälyyn HR:n näkökulmasta. Seuraavaksi suunnataan katseet tulevaisuuteen ja Sympan uudistuksiin. Lopuksi integratalainen Laura Huhtiniemi kertoo, ESG-raportoinnista HR-työpöydällä. 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan! Paikkoja rajoitetusti.

Tilaisuudessa tapaat myös kaikki Integratan Sympa-asiantuntijat: Elina Hietala, Kristiina Ristiharju, Katja Huttunen, Noora Keränen ja Maiju Söder.

Ilmoittaudu nyt!

Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu Integratan asiakkaille sekä HR-ammattilaisille. Ilmoittaudu 19.4. mennessä!