Huippuälykäs HR 3.10.2024

Teemme älykästä tulevaisuutta henkilöstö- ja palkkahallinnon huipulla. Integratan Huippuälykäs HR -asiakastilaisuus to 3.10. Helsingin Sokos Hotel Vaakunan Ravintola 10. kerroksessa klo 14.00–18.00.

Kipua kanssamme korkealle ja tunne äly: Miten HR-toimiala hyötyy heti tekoälystä? Miten yhdistää tunneäly ja teknologia? Millainen kulttuuri on kilpailuetu? 
Puhujina Solitan henkilöstöjohtaja, näkemyksellinen organisaatioiden ja työkulttuurien kehittäjä Outi Sivonen sekä Integratan tekoälyn ja HR-teknologian asiantuntija Rami Setälä.  

Tilaisuudessamme verkostoidut myös muiden Integratan HR-, palkka- ja talouspäättäjäasiakkaiden sekä asiantuntijoidemme kanssa.

Aikataulu

13.30 Saapuminen // Tervetuloa
14.00 Avaussanat Integratan toimistusjohtaja Riku Heinonen
14.10 Integratalainen Rami Setälä // AI ❤️ HR
15.00 Keynote // Solitan henkilöstöjohtaja, Outi Sivonen
16.00 Afterwork // DJ AJ Nuora & saksofonisti Antti Hynninen, tarjoilua ja verkostoitumista
18.00 Tapahtuma päättyy

Muutokset alustavaan aikatauluun mahdollisia.

Puheenvuorot 🥜-kuoressa

⌚️ Klo 14.00–14.10

Riku Heinonen, toimitusjohtaja, Integrata

Tunne älyIntegratan toimitusjohtaja Riku Heinonen avaa asiakastapahtuman.

//

⌚️ Klo 14.10–15.00

Rami Setälä, teköäly, Integrata

Rami Setälä on Integratan tekoälyn ja HR-teknologian asiantuntija. Puheenvuorosta saat vajaan kolmen vartin verran konkreettisia vinkkejä, miten HR voi hyödyntää tekoälyä ja teknologiaa – heti, ja huomenna.

//

⌚️ Klo 15.00–16.00

Outi Sivonen, henkilöstöjohtaja, Solita

Outi Sivonen on Solitan henkilöstöjohtaja ja Integratan hallituksen jäsen. Sivonen on myös kulttuurien kehittäjä ja kirjailija. Hän haluaa luoda työelämää, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Puheenvuoron (vege)pihvi on humaani näkökulma tulevaisuuden HR:ään: Miten yhdistää tunneäly ja teknologia? Millainen kulttuuri on kilpailuetu?

Asiakastapahtuman muut tiedot

Aika: torstai 3.10. klo 14.00–18.00
Paikka: Sokos Hotel Vaakuna, 10. kerros
Esteetön kulkumahdollisuus
Vastuullisuus: Tutustuthan ennalta Integratan turvallisemman tilan periaatteisiin. Integratan tapahtumista lasketaan hiilijalanjälki.

Maksuton tilaisuus on tarkoitettu Integratan HR-, palkka- ja talouspäättäjäasiakkaille. Mikäli mielit mukaan, mutta kutsusi tuntuu kadonneen bittiavaruuteen, olethan yhteydessä integratalaiseen yhteyshenkilöösi.