HumHum HR -sovelluksen uudet ominaisuudet

HumHum HR on integratalaisten uranuurtajien asiakkaidemme avuksi kehittämä ihmisläheinen sovellus. Apin avulla palkkojen tarkastus ja hyväksyntä tapahtuu tietoturvallisesti tässä päivässä puhelin- tai selainsovelluksella. Se tuo myös tärkeät työsuhdetiedot taskuun. Sovelluksessamme on jälleen uusia asiakkaan arjesta auvoisampaa tekeviä ominaisuuksia.

Helmikuussa 2023 julkaistun päivityksen merkittävimmät uudistukset asiakkaan näkökulmasta:

  • Maksujen tarkastaja voi selata palkkalaskelmia ”Seuraava”- ja ”Edellinen”-painikkeilla aiempaa nopeammin.
  • Sovellukseen voidaan asettaa organisaatiokohtainen sähköpostiosoite, johon tulee hyväksytyn maksun tiedot. Tieto voidaan näin ohjata suoraan tiedoksi esimerkiksi kirjanpitoon tai talouteen.
  • Selainsovellukseen voi kirjautua nyt myös työntekijä-roolissa, mikäli organisaation käytössä on työntekijöille suunnattuja toimintoja sovelluksessa.
  • Selainsovelluksen kirjautumiseen on lisätty ”Muista minut” -valinta, mikä pitää istunnon voimassa kyseisellä selaimella.

ℹ️ Hanki asiakkaanamme käyttöönotto heti verkkokaupasta tai varaa ohesta demo ja tutustu sovelluksen sielunelämään! Kaikki sovelluksen ominaisuudet katsastat tästä kirjoituksesta taiApp Storeja Google Play-sovelluskaupoista. Perehdythän myös selainsovelluksen hyötyihin!

VARAA DEMO

Hanki HumHum HR heti

Maksatusten tarkastus -ominaisuus kuuluu kiinteänä osana Integratan Palkkahallinto-palveluun. HumHum HR käytöönotetaan kaikille palkkapalveluasiakkaillemme vuoden 2023 aikana. Jos haluat heti puhua aiheesta oikealle ihmiselle, varaa ohesta demo ja asiantuntijamme auttaa alkuun Voit hankkia käyttöön myös sovelluksen kaikki ominaisuudet – kysy lisää!