Acubiz

Acubiz tekee matkakulujen käsittelystä mielekästä ja automatisoi kuluhallinta-arjen.

Integrata – Acubiz

”Sen sijaan, että tehdään manuaalisesti, kehitetäänkin työn tekemiseksi automaatio. Asiakkaan auttaminen näkyy hyvänä palveluna ja oikeiden asioiden painottamisena.”

Mikko Kattilakoski

Head of Digital Gofore, Gofore

Acubiz – Matkalaskutus mielekkäästi, kuluhallinta helposti

Teknologiakumppanimme Visman Acubiz on moderni matka- ja kululaskuohjelma, joka tekee matkalaskutuksesta mielekästä ja kuluhallinnasta helppoa.

Keskity olennaiseen ja korvaa kuittikaaos. Ei enää koontilaskuja. Käsittele kulut heti pois yksittäisinä tapahtumina. Mielekäs matka- ja kuluhallinta on mahdollista henkilöstöäsi helpottavan apin avulla. Alusta automatisoi kaikki kuluihin ja kuitteihin liittyvät prosessit: Kuvaa. Kohdista. Lähetä. Kaikki kunnossa ✔️

Käsittelet vain virheettömiä merkintöjä ja digitaalisia tositteita (joita on haastava hukata…). Sovellus sallii myös sanelun. Alustan avulla hallinnollisen hyväksyjänkin työ helpottuu ja liiketoimintatieto havainnollistuu.

Acubiz on varma valinta, kun tarve on yksinkertaistaa ja keskittää kulujen hallintaa sekä varmistaa virtaviivainen ja virheetön prosessi.

Kun kulujen ilmoittaminenkin tapahtuu pitkälti automaation avulla, jää kaikille aikaa keskittyä suuriin linjoihin ja suitsutuksiin. Avullamme mielekäs matka- ja kululaskutus tapahtuu tässä päivässä tehokkaasti ja tietoturvallisesti.

Asiantuntijoillamme on tietotaito tehdä matka- ja kuluhallinnan kokonaisuudesta personoidusti palveleva. Meiltä myös matkareskontra: laskujen kuittitarkastukset, kululajitarkistukset, maksatukset, kirjanpitoajot, tulorekisteri-ilmoitukset sekä koko Acubiz-järjestelmän pääkäyttäjyys.

Asiantuntijaosaamisemme yhdistää järkevän järjestelmän ja tehokkaat työnkulut mutkattomasti muihin henkilöstö- ja palkkahallinnon järjestelmiin sekä tulevaisuuden teknologiaan.

Integratalaisilla on yli 15 vuoden kokemus matkalaskutuksesta, kiinnostus kehittämiseen sekä vertaansa vailla olevaa alustaosaamista.

Mitä muut olivat osaamisestamme ja asiakaskohtaisesta avusta mieltä?

Raute Oyj – asiakastarina. Työaika toimivaksi tulevaisuuden teknologioilla.

Neptonilla työaika toimivaksi

Toisteinen työ ja paperien pyörittely heivattiin historiaan ja tilalle taivutettiin tulevaisuuden työaikateknologia – Nepton. Lue Rauten asiakastarina!

Integrata – Acubiz

Tiedolla johtaminen ja työntekijäkokemus

Pirkanmaan Voimia halusi luoda pitävän pohjan tiedolla johtamiselle. Analytiikka ja järkevät järjestelmät – Mepco Pro, Quinyx ja M2 – mahdollistavat tiedolla johtamisen.