Quinyx

Tarve tekoälypohjaiselle työaikaratkaisulle? Hoidat Quinyx-järjestelmällä niin työajanhallinnan, työvuorojen suunnittelun, viestinnän kuin palkkakustannusten hallinnankin.

Integrata – Quinyx

”Quinyxissä parasta on läpinäkyvyys. Valta ja vastuu jakautuvat eri käyttäjien kesken oikealla tavalla eikä ylimääräisiä prosesseja esimerkiksi työvuorosuunnitteluun tarvita.

Heidi Heinonen

HRD-asiantuntija, Tuomi Logistiikka

Quinyx – Tekoälypohjainen työvuorosuunnittelu ja työajanhallinta

Teknologiakumppanimme Quinyxin työaikaratkaisun avulla varmistat, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Tekoälypohjainen työajanhallintajärjestelmä toimii etenkin kookkaille ja kansainvälisille yrityksille, mutta myös maantieteellisestä sijainnista, toimialasta tai rakenteesta riippumatta.

Quinyxin avulla viet työajan tulevaisuuteen ja johdat liiketoimintaa tiedolla: automatisoitu analytiikka ja kysynnän ennustaminen tehostavat työvuorosuunnittelun täsmätarkkuutta. Järjestelmä myös analysoi mittavan määrän datapisteitä. Analyysin avulla ennakoit niin ruuhkahuiput kuin rauhalliset ajatkin.

Toimiva työvuorosuunnittelu ottaa huomioon työehtosopimukset, työvuorotoiveet sekä säännöt.

Henkilöstölle helppo käyttöliittymä takaa tyytyväisyyden. Työvuorojen vaihto sekä henkilöstöhallinnon ja työntekijöiden keskinäinen viestintä viisaasti suositulla puhelinsovelluksella. Sovelluksen avulla pysyt myös työntekijöiden pulssilla ja mittaat työntekijäkokemusta.

Alusta pitää palkatkin paketissa: integroidut työaikakirjaukset ja työaikojen hyväksyntä sekä työajanseuranta ja analytiikka vaivatta. Työehtosopimustiedot varmistetaan automaattisesti ja TES-tulkittu palkka-aineisto on siististi siirrettävissä palkanmaksujärjestelmään palkanmaksua varten.

Tämä pilvipohjainen WFM-järjestelmä toimii erityisesti, kun tarpeesi on työvuorojen toimiva suunnittelu. Quinyx-työaikaratkaisu on oiva valinta esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä majoitus- ja ravintolaliiketoimintaan.

Mitä muut olivat osaamisestamme ja asiakaskohtaisesta avusta mieltä?

Raute Oyj – asiakastarina. Työaika toimivaksi tulevaisuuden teknologioilla.

Neptonilla työaika toimivaksi

Toisteinen työ ja paperien pyörittely heivattiin historiaan ja tilalle taivutettiin tulevaisuuden työaikateknologia – Nepton. Lue Rauten asiakastarina!

Integrata – Acubiz

Tiedolla johtaminen ja työntekijäkokemus

Pirkanmaan Voimia halusi luoda pitävän pohjan tiedolla johtamiselle. Analytiikka ja järkevät järjestelmät – Mepco Pro, Quinyx ja M2 – mahdollistavat tiedolla johtamisen.