Teamtailor

Teamtailor on seuraavan sukupolven rekrytointialusta henkilöstöhallintoon. Kun kaipaat kasvua ja etumatkaa kilpailijoihin.

Integrata – Teamtailor

”Teamtailor on uuden sukupolven rekrytointialusta. Tekoälyavustin sekä käyttöliittymä ovat vertaansa vailla. Myös anonyymi rekrytointi on mahdollista.”

Erika Kuusimäki

rekrytointi, Integrata

Teamtailor – Kasvua ja etumatkaa kilpailijoihin rekrytointijärjestelmällä

Teknologiakumppanimme Teamtailorin rekrytointialusta houkuttaa huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä.

Alustan avulla hyödynnät tekoälyä ja karistat kilpailijat kannoilta erottuvalla työnhakija- ja työnantajakuvalla. Alusta tekee rekrytoinnista helppoa ja tehokasta niin työnhakijoille kuin organisaatiossanne rekrytointiin osallistuvillekin.

Rekrytointia helpottavat innovatiiviset ominaisuudet, kuten automatisoidut ja älykkäät triggerit, generatiivinen tekoälyassistentti ja täysin mukautettavat työnkulut.

Järjestelmä mahdollistaa myös anonyymin rekrytoinnin monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden lisäämiseksi organisaatiossa.

Teamtailor on rekrytointialusta kaiken kokoisille yrityksille. Saat samalla selainsovelluksella kaiken onnistuneeseen rekrytointiin: rekrytointijärjestelmän sekä toimivat työnantajakuvatyökalut. Alustan nykyaikaiset ominaisuudet on optimoitu palvelemaan personoidusti yrityksenne tarpeita ja tekijöitä.

Älykkäiden automaatio-ominaisuuksien avulla henkilöstöhallinnossa ja rekrytoinnissa jää aikaa keskittyä älykkäästi olennaiseen – ihmisiin.

Mitä muut olivat osaamisestamme ja asiakaskohtaisesta avusta mieltä?

Integrata – Acubiz

Tiedolla johtaminen ja työntekijäkokemus

Pirkanmaan Voimia halusi luoda pitävän pohjan tiedolla johtamiselle. Analytiikka ja järkevät järjestelmät – Mepco Pro, Quinyx ja M2 – mahdollistavat tiedolla johtamisen.

Integrata – Automaatio

HR-integraatiot ja automaatio apuna

Asiakkaamme Akun Tehdas kaipasi kumppania, joka saa järjestelmäpumpun soittamaan samaa säveltä. Apu löytyi Integratan integraatioista.

Integrata – Ota yhteyttä

Julkinen HR-hankinta helposti

Tuomi laittoi HR-tiedot liikkumaan. Lue asiakastarinasta asiakkaan vinkit, miten julkinen HR-hankinta hoituu helposti.