Visma Tiima

Tarve tietää, mitä työtä on tehty? Halu hyödyntää HR-analytiikkaa osana työajanhallintaa? Visma Tiima -työajanseuranta on tietopohjainen työaikajärjestelmä.

Integrata – Visma Tiima

”Analytiikka tuo Tiima-asiakkaille tietoa ja tehoa työaikakirjausten raportointiin ja analysointiin.”

Merja Pelkonen

työaika-asiantuntija, Integrata

Visma Tiima – Toimiva tietopohjainen työaika

Teknologiakumppanimme Visman Tiima on tietopohjainen työaikajärjestelmä. Avullamme ohjaat organisaatiossa tehtävää työtä toimivan työaikaratkaisun ja analytiikan avulla, ja yhdistät työaikadatan muuhun liiketoimintatietoon.

Tiimalla taputtelet takuulla työaikalainsäädännön sekä seuraat työaikaa ja liukumia leimaamalla puhelinsovelluksessa tai selaimessa. Järjestelmä mahdollistaa myös leimauspäätteen käyttämiseen.

Luovi lomat ja poissaolot yhdessä alustassa. Kohdista kustannuspaikoille tai tarkenna tarvittaessa työaikaa projektitehtäviin. Työajanseurannan tavanomaisten toimintojen lisäksi Tiima tukee tehokkaasti työajan tulkintaa: työaika automaattisesti tulkittuna ja tasapuolisena palkanlaskentaan.

Alustan, automaation analytiikan avulla tehostat työajanhallintaa.

Avullamme voit muun muassa mullistaa työaikakirjausten hyödynnettävyyden esimerkiksi työntekijöiden kuormituksen seurannassa ja tunnistamisessa. Tiima-työaikajärjestelmän tiedot toimivat saumattomasti liiketoimintaälykkään teknologiamme taustalla:

Moderni analytiikka-alustamme tarjoaa mahdollisuuden tarkastella Tiiman työaikadataa monipuolisesti. Teet yhdellä silmäyksellä pelkkiä perusteltuja päätöksiä. Työaika-analytiikan avulla siirryt johtamaan työntekijäkokemusta tiedolla ja tuet tehokkaasti liiketoimintaa.

Asiantuntijoidemme avulla otat Tiima-järjestelmän järkiperäisenä käyttöön ja integroit sen suoraan palkanlaskentaan sekä muihin tarvittaviin henkilöstö- ja palkkahallinnon järjestelmiin, kuten esimerkiksi Mepco HRM:ään.

On aika aloittaa työajan uusi aika – integratalaisten avulla.

Mitä muut olivat osaamisestamme ja asiakaskohtaisesta avusta mieltä?

Raute Oyj – asiakastarina. Työaika toimivaksi tulevaisuuden teknologioilla.

Neptonilla työaika toimivaksi

Toisteinen työ ja paperien pyörittely heivattiin historiaan ja tilalle taivutettiin tulevaisuuden työaikateknologia – Nepton. Lue Rauten asiakastarina!