☕️ Integratan iltapäiväkahvit: Puhetta palkka-avoimuudesta 28.5.

Ketä palkka-avoimuusdirektiivi koskee, mistä on kyse ja miten direktiivi vaikuttaa yrityksen HR:n työpöytään? Webinaarista saat vinkkejä siitä, kuinka voit valmistautua direktiiviin etukäteen ja mitä muutoksia se edellyttää yritysten henkilöstöprosesseissa. Katso tallenne: Puhetta palkka-avoimuudesta.

Integratalaiset työoikeuden asiantuntija Anna-Maija Marjakangas sekä järjestelmäpalvelujen johtaja Laura Huhtiniemi avaavat puolituntisen aikana palkka-avoimuusdirektiiviä ja sen vaikutuksia HR-prosesseihin. Lue ohesta lisää koko webinaarin sisällöstä ja ilmoita itsesi mukaan!

”Webinaarissa saat vinkkejä, miten valmistautua palkka-avoimuusdirektiiviin ja mitä toimenpiteitä se edellyttää yritysten HR-prosesseissa.”

Puhetta palkka-avoimuudesta -webinaari 28.5.

Kalenteroi puolen tunnin kahvitauko ja ilmoita itsesi kuulolle! Kahvin joudut keittämään itse, mutta iltapäiväkahvien aikana tarjoamme pannullisen HR-taitoja ja -työkaluja. Voit katsoa webinaarin myöhemmin myös tallenteena.

Webinaariemme päätteeksi on aina mahdollisuus jäädä linjoille kuuntelemaan (15 min), kun asiantuntijamme vastaavat päivän polttaviin kysymyksiin.

Webinaari on avoin kaikille. Sopii myös teenjuojille!

Integratan iltapäiväkahvit on integratalaisten asiantuntijoiden webinaarisarja, jossa käsitellään kevään 2024 aikana vuoropuheluna henkilöstö- ja palkkahallinnon pulmapaikkoja – ja ratkaistaan niitä tunneälyllä ja teknologialla.