☕️ Integratan iltapäiväkahvit: ESG-raportointi HR:n näkökulmasta 7.3.

Mitä ESG-raportointi tarkoittaa ja mitä se edellyttää HR:ltä? Miten tietojärjestelmät muuttavat HR:n ESG-datan tiedoksi, joka tuottaa arvoa ja auttaa päätöksenteossa? Katso tallenne: ESG-raportointi HR:n näkökulmasta.

Integratalaiset asiantuntijat Laura Huhtiniemi, Minttu McGaffney ja Susanna Kunttu avaavat puolituntisen aikana ESG-raportointia henkilöstöhallinnon näkökulmasta. Webinaarissa saat vinkkejä, miten HR pääsee alkuun ESG-datan kehittämisessä sekä millaiset järjestelmät ja osaamiset tukevat raportointia. Pääset näkemään, miten Integrata on toteuttanut kestävyysraportointia asiakkaillemme Analytiikka-työkalussamme sekä Mepco-raportointipakettien avulla.

”Webinaarissa saat vinkkejä, miten HR pääsee alkuun ESG-datan kehittämisessä sekä millaiset järjestelmät ja osaamiset tukevat raportointia.”

ESG-raportointi HR:n näkökulmasta -webinaari 7.3.

Kalenteroi puolen tunnin kahvitauko ja ilmoita itsesi kuulolle! Kahvin joudut keittämään itse, mutta iltapäiväkahvien aikana tarjoamme pannullisen HR-taitoja ja -työkaluja. Voit katsoa webinaarin myöhemmin myös tallenteena.

”Webinaarissa pääset näkemään, miten Integrata on toteuttanut kestävyysraportointia asiakkaillemme Analytiikka-työkalussamme sekä Mepco-raportointipakettien avulla. ”

ESG-raportointi HR:n näkökulmasta -webinaari 7.3.

Webinaariemme päätteeksi on aina mahdollisuus jäädä linjoille kuuntelemaan (15 min), kun asiantuntijamme vastaavat päivän polttaviin kysymyksiin.

Webinaari on avoin kaikille. Sopii myös teenjuojille!

Integratan iltapäiväkahvit on integratalaisten asiantuntijoiden webinaarisarja, jossa käsitellään kevään 2024 aikana vuoropuheluna henkilöstö- ja palkkahallinnon pulmapaikkoja – ja ratkaistaan niitä tunneälyllä ja teknologialla.