☕️ Integratan iltapäiväkahvit: Terveydentilatietojen käsittely 31.1.

Askarruttaako sairauspoissaolotodistusten säilyttäminen: Oletko epävarma, kuka terveydentilatietoja saa käsitellä? Mitä tietoja saa säilyttää, missä ja kuinka kauan? Tule kuulolle keskiviikkona 31.1. klo 14–14.30, kun Integratan iltapäiväkahvit -webinaarissa käsitellään sujuvaa, lain mukaista ja tietoturvallista terveydentilatietojen käsittelyä sekä vastataan muun muassa edellä mainittuihin kysymyksiin.

ILMOITTAUDU
Integratan iltapäiväkahvit – Terveydentilatietojen käsittely

Integratalaiset työoikeuden asiantuntija Anna-Maija Marjakangas sekä asiakkuuksien kehittäjä Laura Paronen avaavat puolituntisen aikana henkilöstön terveydentilatietojen asianmukaisen käsittelyn lainalaisuuksia. Webinaarin kuuntelemalla saat varmuuden terveydentilatietojen käsittelemiseen sujuvasti, lain mukaisesti ja tietoturvallisesti.

”Webinaarin kuuntelemalla saat varmuuden terveydentilatietojen käsittelemiseen sujuvasti, lain mukaisesti ja tietoturvallisesti.”

Terveydentilatietojen käsittely -webinaari 31.1.2024

Kalenteroi puolen tunnin kahvitauko ja ilmoita itsesi kuulolle! Kahvin joudut keittämään itse, mutta iltapäiväkahvien aikana tarjoamme pannullisen HR-taitoja ja -työkaluja. Webinaarin päätteeksi asiantuntijamme valottavat Integratan HumHum HR -sovelluksen käyttöä terveydentilatietojen tallentamiseen.

Asiaosuuden jälkeen voit jäädä linjoille ja keskustella asiantuntijoiden kanssa aiheen osalta mieltä askarruttavista asioita.

Webinaari on avoin kaikille. Sopii myös teenjuojille!

ILMOITTAUDU

I

Integratan iltapäiväkahvit on integratalaisten asiantuntijoiden webinaarisarja, jossa käsitellään kevään 2024 aikana vuoropuheluna henkilöstö- ja palkkahallinnon pulmapaikkoja – ja ratkaistaan niitä tunneälyllä ja teknologialla.