☕️ Integratan iltapäiväkahvit: Tulevaisuuden työaikajärjestelmät 8.10.2024.

Mitkä ovat modernin työaikajärjestelmän hyödyt? Mitä kannattaa huomioida järjestelmää valittaessa? Oikein valittu ja käyttöönotettu järjestelmä tehostaa ajankäytön hallintaa, parantaa työn tuottavuutta sekä noudattaa työaikalainsäädäntöä ja työsopimusten ehtoja. Tutustu webinaarin sisältöön alta ja ilmoittaudu mukaan!

Integratan iltapäiväkahvit – Tulevaisuuden työaikajärjestelmät

Integratalaiset asiantuntijat Noona WilskmanSatu Rautuma sekä Susanna Karhu avaavat puolituntisen aikana tulevaisuuden työaikajärjestelmän valintaan liittyviä huomioita.

Webinaarissa saat suoraan asiantuntijoiltamme arvokasta tietoa työaikajärjestelmien hyödyistä, vaivattomista valintakriteereistä sekä siitä, miten valmistautua onnistuneeseen käyttöönottoon ja viedä työaikaprojekti maaliin sujuvasti.

Tulevaisuuden työaikajärjestelmät -webinaari 8.10.

Kalenteroi puolen tunnin kahvitauko ja ilmoita itsesi kuulolle! Kahvin joudut keittämään itse, mutta iltapäiväkahvien aikana tarjoamme pannullisen HR-taitoja ja -työkaluja. Voit katsoa webinaarin myöhemmin myös tallenteena.

Webinaariemme päätteeksi on aina mahdollisuus jäädä linjoille kuuntelemaan (15 min), kun asiantuntijamme vastaavat päivän polttaviin kysymyksiin.

Webinaari on avoin kaikille. Sopii myös teenjuojille!

Integratan iltapäiväkahvit on integratalaisten asiantuntijoiden webinaarisarja, jossa käsitellään kevään 2024 aikana vuoropuheluna henkilöstö- ja palkkahallinnon pulmapaikkoja – ja ratkaistaan niitä tunneälyllä ja teknologialla.