Visma M2

Kun tarve on minimoida matka- ja kululaskujen käsittelyyn kuluva aika. Visma M2 on matka- ja kululasku­ohjelma, jonka parissa et tuhlaa aikaa.

Integrata – Visma M2

”Asiakaslähtöisyys ja kehityshalukkuus vakuuttivat. Integrata ottaa asiakkaat mukaan kehitykseen.”

Pia Mutanen

VP People & Culture, Fastems

Visma M2 – Vastuullinen valinta matka- ja kululaskujärjestelmäksi

Teknologiakumppanimme Visman M2 on matka- ja kululaskuohjelma, jonka parissa et tuhlaa aikaa. Käsittele matkat, kulut ja kilometrit yhdellä sovelluksella, automaatio apuna.

Sovellus on myös vastuullinen valinta: M2:ssa CO₂-laskenta on mahdollista CarbonLinkin rajapinnalla. Automatisoitu hiilijalanjälkilaskuri auttaa paitsi maailmaa, myös matka- ja kuluhallintaa. Hiilijalanjälkilaskut jyvitetään taustalla kaikille organisaation käyttämille tuotteille ja palveluille. Laskelmat vapauttavat työaikaa, joka voidaan käyttää muihin hiilivähennyksiä edistäviin toimiin.

Käytettävyydeltään M2 on vertaansa vailla. Henkilöstölle helppokäyttöisyys luo lisää merkitystä: matkalaskujen tekeminen, päivärahojen hakeminen ja kilometrien kuittaus ei kuluta pakollisena pahana, vaan on mielekästä ja merkityksellistä.

Kun kulujen ilmoittaminenkin tapahtuu pitkälti automaation avulla, jää kaikille aikaa keskittyä suuriin linjoihin ja suitsutuksiin. Avullamme mielekäs matka- ja kululaskutus tapahtuu tässä päivässä tehokkaasti ja tietoturvallisesti.

Asiantuntijoillamme on tietotaito tehdä matka- ja kuluhallinnan kokonaisuudesta personoidusti palveleva. Meiltä myös matkareskontra: laskujen kuittitarkastukset, kululajitarkistukset, maksatukset, kirjanpitoajot, tulorekisteri-ilmoitukset sekä koko M2-järjestelmän pääkäyttäjyys.

Asiantuntijaosaamisemme yhdistää järkevän järjestelmän ja tehokkaat työnkulut mutkattomasti muihin henkilöstö- ja palkkahallinnon järjestelmiin sekä tulevaisuuden teknologiaan.

Integratalaisilla on yli 15 vuoden kokemus matkalaskutuksesta, kiinnostus kehittämiseen sekä vertaansa vailla olevaa alustaosaamista.

Mitä muut olivat osaamisestamme ja asiakaskohtaisesta avusta mieltä?

Raute Oyj – asiakastarina. Työaika toimivaksi tulevaisuuden teknologioilla.

Neptonilla työaika toimivaksi

Toisteinen työ ja paperien pyörittely heivattiin historiaan ja tilalle taivutettiin tulevaisuuden työaikateknologia – Nepton. Lue Rauten asiakastarina!