Nepton

Tarve hallita työaikoja, poissaoloja ja vapaita vaivatta? Nepton on tykätyin työaikajärjestelmä. Automaation avulla nopeutat Neptonilla myös palkkaprosessia tai lujitat liiketoimintaa analytiikan avulla.

Integrata – Nepton

”Järjestelmä tulkitsee tunnit ja siirtää ne automaattisesti palkanlaskentaan, minkä avulla pystyimme poistamaan huomattavan määrän manuaalista työtä ja inhimillisten virheiden mahdollisuutta.”

Mia Könnilä

henkilöstöpäällikkö, Raute Oyj

Nepton – Suomeen suunniteltu ja tykätyin työaikaratkaisu

Teknologiakumppanimme Saarni Neptonin työajanhallintajärjestelmä Nepton kirjoittaa uuden luvun tulevaisuuden työvuorosuunnitteluun ja työajanseurantaan.

Järjestelmä on suunniteltu Suomeen, eli se huomioi täkäläisen työelämän erityispiirteet sekä palkat. Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita vaivatta. TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation avulla nopeutat palkkaprosessia sekä lujitat liiketoimintaa kattavan analytiikan avulla.

Kaikki käyttävät mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua.

Etenkin kekseliäisyytemme on kaupan: keskittyneiden asiantuntijoidemme avulla ammennat alustasta liiketoimintaasi lisäarvoa. Avullamme Nepton-työaikaohjelmisto taivutetaan tarpeisiisi – ei toisinpäin.

Henkilöstö- ja palkkahallinnon älytalona tuomme työarkeesi tunneviisaasti järkevän järjestelmän ja täytämme tarpeesi täsmänä. Samalla taputtelemme toisteiset työt ja teemme työajasta tavattoman taipuisaa ja tehokasta.

Neptonilla kirjaat työajan käyttäjälähtöisesti ja yhtä toimivasti puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai leimauslaitteella. Erheiden ja unohdusten korjaaminen kellontarkkuudella.

Alustassa seuraat työaikoja asiakkaittain, projekteittain tai työlajeittain. Raportit ja seuranta saatavilla sekunneissa. Myös läpinäkyvyys liukumiin, ylitöihin, lomiin ja muihin pitämättömiin vapaisiin. Rivirikkaita raportteja hyödynnät henkilöstöhallinnossa, palkanlaskennassa, analytiikassa sekä talousjohtamisessa.

Mitä muut olivat osaamisestamme ja asiakaskohtaisesta avusta mieltä?

Raute Oyj – asiakastarina. Työaika toimivaksi tulevaisuuden teknologioilla.

Neptonilla työaika toimivaksi

Toisteinen työ ja paperien pyörittely heivattiin historiaan ja tilalle taivutettiin tulevaisuuden työaikateknologia – Nepton. Lue Rauten asiakastarina!