Nepton

Tarve hallita työaikoja, poissaoloja ja vapaita vaivatta? Nepton on tykätyin työaikajärjestelmä. Automaation avulla nopeutat Neptonilla myös palkkaprosessia tai lujitat liiketoimintaa analytiikan avulla.

Integrata – Nepton

”TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation avulla nopeutat Neptonilla myös palkkaprosessia sekä lujitat liiketoimintaa kattavan analytiikan avulla.”

Seppo Silvanto

Integrata

Nepton – Suomeen suunniteltu ja tykätyin työaikaratkaisu

Teknologiakumppanimme Saarni Neptonin työajanhallintajärjestelmä Nepton kirjoittaa uuden luvun tulevaisuuden työvuorosuunnitteluun ja työajanseurantaan.

Järjestelmä on suunniteltu Suomeen, eli se huomioi täkäläisen työelämän erityispiirteet sekä palkat. Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita vaivatta. TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation avulla nopeutat palkkaprosessia sekä lujitat liiketoimintaa kattavan analytiikan avulla.

Kaikki käyttävät mielellään sujuvaa ja selkeää pilvipalvelua.

Etenkin kekseliäisyytemme on kaupan: keskittyneiden asiantuntijoidemme avulla ammennat alustasta liiketoimintaasi lisäarvoa. Avullamme Nepton-työaikaohjelmisto taivutetaan tarpeisiisi – ei toisinpäin.

Henkilöstö- ja palkkahallinnon älytalona tuomme työarkeesi tunneviisaasti järkevän järjestelmän ja täytämme tarpeesi täsmänä. Samalla taputtelemme toisteiset työt ja teemme työajasta tavattoman taipuisaa ja tehokasta.

Neptonilla kirjaat työajan käyttäjälähtöisesti ja yhtä toimivasti puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai leimauslaitteella. Erheiden ja unohdusten korjaaminen kellontarkkuudella.

Alustassa seuraat työaikoja asiakkaittain, projekteittain tai työlajeittain. Raportit ja seuranta saatavilla sekunneissa. Myös läpinäkyvyys liukumiin, ylitöihin, lomiin ja muihin pitämättömiin vapaisiin. Rivirikkaita raportteja hyödynnät henkilöstöhallinnossa, palkanlaskennassa, analytiikassa sekä talousjohtamisessa.

Mitä muut olivat osaamisestamme ja asiakaskohtaisesta avusta mieltä?

Integrata – Acubiz

Tiedolla johtaminen ja työntekijäkokemus

Pirkanmaan Voimia halusi luoda pitävän pohjan tiedolla johtamiselle. Analytiikka ja järkevät järjestelmät – Mepco Pro, Quinyx ja M2 – mahdollistavat tiedolla johtamisen.

Integrata – Automaatio

HR-integraatiot ja automaatio apuna

Asiakkaamme Akun Tehdas kaipasi kumppania, joka saa järjestelmäpumpun soittamaan samaa säveltä. Apu löytyi Integratan integraatioista.

Integrata – Ota yhteyttä

Julkinen HR-hankinta helposti

Tuomi laittoi HR-tiedot liikkumaan. Lue asiakastarinasta asiakkaan vinkit, miten julkinen HR-hankinta hoituu helposti.