UiPath

Automaation avulla kasvua ja ihmiskeskittyneisyyttä. Kun tarve on taklata toisteinen työ. Robotti rakastaa rutiineja. Saat siitä työkaverin, joka ei taukoja tarvitse.

Integrata – Analytiikka

”Sen sijaan, että tehdään manuaalisesti, kehitetäänkin työn tekemiseksi automaatio. Asiakkaan auttaminen näkyy hyvänä palveluna ja oikeiden asioiden painottamisena.”

Mikko Kattilakoski

Head of Digital Gofore, Gofore.

UiPath – Tekoäly tosimaailmaan ja RPA-automaatio arkeen

Teknologiakumppanimme UiPathin automaatioalusta on kuin tekoäly teillä töissä: se työskentelee tehokkaammin, jotta ihmiset voivat tehdä työnsä tunneälykkäämmin.

UiPath tuo tekoälyn tosimaailmaan ja automaation arkeen. Alustan ohjelmistorobottien avulla taklataan toisteinen työ, eli tehtävät, jotka ovat toistuvia tai säännönmukaisia. Asiakaskohtainen apu mahdollistuu henkilöstö- ja palkkahallinnon automaation asiantuntijoidemme avulla. Opetamme ohjelmistorobotit talonne tavoille ja toimimaan tarpeenne mukaan. RPA-roboteilla on tehtävässä tekoälyn tuki.

Robotti rakastaa rutiineita (kuten kenties sinäkin), mutta se työskentelee takuuvarmasti ja virheettömästi – kellonaikaan katsomatta. HR- ja palkkajärjestelmissä robotti hoitaa rutiinit, jolloin asiakkaillemme jää aikaa keskittyä suuriin linjoihin ja suitsutuksiin.

Alustan tekoälypohjainen teknologia tuo tulevaisuuden työtavat työpaikoille jo tänään. Integratalaisten asiantuntijoiden ja ohjelmistorobotiikan avulla luodaan aidosti asiakaskohtaista ja liiketoimintalähtöistä impaktia: tehokkuus, virheettömyys sekä säästöt kiinnostavat kaikkia (tai viimeistään taloutta).

UiPath on markkinajohtaja RPA-teknologiassa. Syy on skaalautuvuudessa: automaatio voidaan valjastaa sekä pieniin että suuriin tarpeisiin. Robotti voidaan esimerkiksi laittaa työskentelemään seuraavan päivän täskien parissa öisin tai suunnata siirtelemään tiedostoja järjestelmien välillä kellon ympäri.

Älykkäiden automaatio-ominaisuuksien avulla henkilöstö- ja palkkahallinnossa jää aikaa keskittyä olennaiseen – ihmisiin.

Mitä muut olivat osaamisestamme ja asiakaskohtaisesta avusta mieltä?

Integrata – Acubiz

Tiedolla johtaminen ja työntekijäkokemus

Pirkanmaan Voimia halusi luoda pitävän pohjan tiedolla johtamiselle. Analytiikka ja järkevät järjestelmät – Mepco Pro, Quinyx ja M2 – mahdollistavat tiedolla johtamisen.

Integrata – Automaatio

HR-integraatiot ja automaatio apuna

Asiakkaamme Akun Tehdas kaipasi kumppania, joka saa järjestelmäpumpun soittamaan samaa säveltä. Apu löytyi Integratan integraatioista.

Integrata – Ota yhteyttä

Julkinen HR-hankinta helposti

Tuomi laittoi HR-tiedot liikkumaan. Lue asiakastarinasta asiakkaan vinkit, miten julkinen HR-hankinta hoituu helposti.