HR-analytiikka: Tiimasta tietoa ja tehoa

HR-raportointi ja -analytiikka tuo lisäarvoa organisaatioille, joissa kirjataan työaikaa. Tämä blogi on suunnattu HR:n parissa työskenteleville, jotka haluavat ottaa kaiken irti HR-raportoinnista ja siirtyä hyödyntämään HR-analytiikkaa Tiima-työajanseurantansa yhteydessä.

HR-raportointi ja -analytiikka voivat helpottaa esihenkilöiden ja HR:n päivittäisiä puhteita. Työajanhallinnan näkökulmasta HR-raportointi voi muun muassa mullistaa työaikakirjausten hyödynnettävyyden esimerkiksi työntekijöiden kuormituksen seurannassa ja tunnistamisessa. HR-analytiikan avulla työajanhallinnassa kannattaa siirtyä kohti tiedolla johtamista:

  1. Tietopohjainen päätöksenteko: Moderni HR-raportointialusta tarjoaa mahdollisuuden tarkastella Tiiman työaikadataa monipuolisesti. Voit yhdellä silmäyksellä tehdä perusteltuja päätöksiä.
  2. Tehokkuus: Raportointi automatisoi monet manuaaliset prosessit, mikä säästää aikaa ja resursseja. Työajat automaationa raportointiin sekä raportoinnin helppous tekee HR:n työstä sujuvampaa ja vähentää virheitä.
  3. Henkilöstön sitoutuminen: Kun työaikaa arvostetaan ja käytetään järkevästi, se usein lisää sitoutumista ja tyytyväisyyttä työnantajaan.

”HR-raportointi voi muun muassa mullistaa työaikakirjausten hyödynnettävyyden esimerkiksi työntekijöiden kuormituksen seurannassa ja tunnistamisessa.” 

HR-raportoinnista ja -analytiikasta apua Tiima-asiakkaille.

Tehokas työkalu työajan HR-raportointiin

HR-raportointi ja -analytiikka -palvelumme taustalla pyörii liiketoimintaälykäs teknologia, joka toteutetaan Microsoft Power BI:llä ja julkaistaan loppukäyttäjille joko asiakkaamme omassa ympäristössä tai viedään käytettäväksi Integratan HumHum HR -sovellukseen. Tässä muutamia teknologiamme etuja työajan raportoinnissa ja analytiikassa:

  1. Monipuoliset visualisoinnit: HR-raportointi sisältää monipuoliset graafiset esitykset, joiden avulla voit helposti hahmottaa ja jakaa tietoa.
  2. Raporteista analyysiin: Tarkastele raporttina henkilöstön saldoja (työaika, liukumat, lomat…) tai vertaa etukenossa työaikoja, jotka on ennakoitu/suunniteltu/myyty. Saat aina ajantasaista tietoa, mikä auttaa nopeassa päätöksenteossa – ja voit siirtyä sujuvammin kohti tiedon analysointia.
  3. Integrointi muihin tietolähteisiin: Voit yhdistää Tiima-työaikajärjestelmän tiedot muihin HR:ään liittyviin tietolähteisiin, kuten henkilöstötietoihin tai talousdataan. Tämä antaa laajemman näkymän yrityksen tilanteeseen.
  4. Mukautettavuus: Haluatko seurata ylitöitä, loma-aikoja tai tietyn projektin kustannuksia? Katselmoida kuvaajia kirjattujen työaikojen jakautumisesta tai nähdä yhdellä silmäyksellä tietyltä kustannuspaikalta työntekijöiden työajan ja saldokertymän viikkotasolla? Raportointialusta auttaa analysoimaan ajankäyttöä. Jos työaikaraportoinnin tavanomaisimmat tarpeet eivät riitä, meillä on myös mahdollisuus joustavasti mukauttaa raportointia asiakaskohtaisesti.

HR-raportointi ja -analytiikka -palvelumme taustalla pyörii liiketoimintaälykäs teknologia, josta on etua myös työajan raportoinnissa ja analytiikassa.”

Tarkastele Tiiman tietoja HR-raportoinnissa.

HR-raportointi ja -analytiikka tuo Tiima-asiakkaille tietoa ja tehoa työaikakirjausten raportointiin ja analysointiin. Se auttaa organisaatiota johtamaan tiedolla ja henkilöstöhallintoa tekemään tietoon pohjaavia päätöksiä.

Varaa aika työajan tiimoilta jutella HR-raportoinnista ja -analytiikasta

Kerromme mieluusti lisää, miten Tiima-asiakkaana voit valjastaa HR-raportointi ja -analytiikan hyödyksesi. Voit halutessasi varata heti 30 min ajan asiantuntijamme kalenterista

”HR-raportointi ja -analytiikka tuo Tiima-asiakkaille tietoa ja tehoa työaikakirjausten raportointiin ja analysointiin.”

Tiimasta toimeen: tiedolla johtamiseen.