HumHum HR: Uutena ominaisuutena lomarahojen vaihto

HumHum HR on integratalaisten uranuurtajien asiakkaidemme avuksi kehittämä palkkahallinto- ja HR-sovellus, jonka uudet ominaisuudet vastaavat aina asiakastarpeisiin. Huhtikuun päivityksessä mm. lomarahojen vaihtoprosessi selainsovelluksessa. Tutustu uusiin ominaisuuksiin ja varaa demo!

VARAA DEMO

Huhtikuussa 2023 julkaistun päivityksen merkittävimmät uudistukset asiakkaan näkökulmasta:

Uudet ominaisuudet puhelinsovelluksessa

  • Palkkalaskelmien rivit maksun tarkastajille nyt aiempaa selkeämmät
  • Androidille lisätty tuki biometriselle kirjautumiselle.

Saadaksesi nämä uudet ominaisuudet käyttöösi, päivitäthän puhelinsovelluksesi uusimpaan versioon.

️ Uudet ominaisuudet selainsovelluksessa

  • Maksujen tarkastaja voi suodattaa muuttuneita palkkalaskelmia muutostyyppien mukaan.
  • Palkkalaskelmien rivit maksun tarkastajille nyt aiempaa selkeämmät
  • Sairauspoissaolojen ilmoitus mahdollista selainsovelluksen kautta. Esihenkilö voi ilmoittaa työntekijän puolesta.
  • Liitteiden lähettäminen mahdollista selainsovelluksen kautta. Esihenkilö voi lähettää liitteitä myös työntekijän puolesta.
  • Esihenkilöiden sijaisten hallinta. Esihenkilöt voivat lisätä itselleen sijaisia selainsovelluksessa. Sijaiset voivat hyväksyä sairauspoissaoloja ja liitteitä toisen esihenkilön puolesta.
  • Lomarahavapaiden vaihtoprosessi (BETA) käytettävissä selainsovelluksessa ️ HR-rooli voi hallinnoida lomarahavapaan vaihtokautta ja saldoja. Työntekijä-rooli voi vaihtaa lomarahoja lomarahavapaiksi saldonsa puitteissa. Lomarahavapaan vaihdot voidaan myös laittaa hyväksyntäkiertoon.

Varaa aika asiantuntijalle ja kysy lisää!

Varaa ohesta 15–30 min aika asiantuntijallemme, joka auttaa alkuun ja esittelee sovelluksen sielunelämän sekä lomarahojen vaihtoprosessin (BETA) HumHum HR on saatavilla kauttamme selainsovelluksena sekä puhelinsovelluksena, jonka lataat laitteellesi App Store  taiGoogle Play-sovelluskaupoista.

Käyttöönottoon tarvitset aktiivisen asiakkuuden. HumHum HR:n Maksatusten tarkastus -ominaisuus kuuluu kiinteästi kaikille palkkahallintoasiakkaillemme. Voit hankkia käyttöön myös sovelluksen kaikki ominaisuudet – kysy lisää!