TalentAdore

TalentAdore on tekoälyavusteinen rekrytointialusta. Kun haluat luoda ylivertaisen hakijakokemuksen tai yhdistää alustan HR-järjestelmään.

Integrata – Ota yhteyttä

”Rekrytointijärjestelmä on henkilöstöhallinnolle strateginen valinta, etenkin kun haetaan osaavimpia osaajia.”

Heli Rautjärvi

henkilöstöjohtaja, Integrata

TalentAdore – Tekoälyavusteinen ja integroitava rekrytointijärjestelmä

Teknologiakumppanimme TalentAdoren tekoälypohjainen rekrytointijärjestelmä auttaa ylivertaisen hakijakokemuksen luomisessa sekä osaavimpien osaajien rekrytoinnissa.

Alusta on skaalautuva ja sopii niin pienille, kuin suurillekin yrityksille. Hyödynnät kokonaisvaltaista rekrytointijärjestelmää sellaisenaan tai integroit sen avullamme HR- ja palkkajärjestelmiin, kuten Mepco HRM ja Sympa.

TalentAdorella taklaat toisteista työtä ja rekrytoit tehokkaammin: automatisoimalla rekrytointiprosessin työvaiheita säästät aikaa ja voit keskittää tarmosi tärkeimpään eli ihmisiin.

Teknologian tuella tarjoat hakijoille ylivertaisen hakijakokemuksen. Tekoälyn ja automaation avulla voit esimerkiksi kommunikoida vaivatta jopa tuhansien hakijoiden kanssa. Helppo käyttöliittymä kuljettaa hakijat ja rekrytointiin osallistuvat intuitiivisesti eteenpäin. Kun rakennat myös omaa osaajayhteisöäsi ennakoivasti, löydät tarvittaessa tiukallakin aikataululla osaavimmat osaajat täsmänä tehtäviin. Rekrytointialusta toimii näin myös henkilöstöhallinnon tukena aidosti strategisena.

TalentAdore on moderni HR- ja rekrytointiekosysteemi, jossa integraatioiden avulla luodaan asiakkaalle arjessa lisäarvoa tuottava työkalu sekä kasvun mahdollistaja.

Mitä muut olivat osaamisestamme ja asiakaskohtaisesta avusta mieltä?

Integrata – Acubiz

Tiedolla johtaminen ja työntekijäkokemus

Pirkanmaan Voimia halusi luoda pitävän pohjan tiedolla johtamiselle. Analytiikka ja järkevät järjestelmät – Mepco Pro, Quinyx ja M2 – mahdollistavat tiedolla johtamisen.

Integrata – Automaatio

HR-integraatiot ja automaatio apuna

Asiakkaamme Akun Tehdas kaipasi kumppania, joka saa järjestelmäpumpun soittamaan samaa säveltä. Apu löytyi Integratan integraatioista.

Integrata – Ota yhteyttä

Julkinen HR-hankinta helposti

Tuomi laittoi HR-tiedot liikkumaan. Lue asiakastarinasta asiakkaan vinkit, miten julkinen HR-hankinta hoituu helposti.